Bayilik Veren Firmalar İle İş Kurma Fırsatları

Susurluk Tost ve Ayran Evi Bayilik Fırsatı

Susurluk tost ve ayran evi bayiliği, Susurluk tost ve ayran evi bayiliği nasıl alınır, Susurluk tost ve ayran evi bayiliği için gerekenler, Susurluk tost ve ayran evi bayi, susurluk tost ve ayran evi

Susurluk tost ve ayran evi büyümeye karar verdi. Stae, kalite-lezzet-doğallık üçgenini genişleterek, nesilden nesile aktarılan bu doğal lezzet alışkanlığını herkese ulaştırmayı görev ediniyor. Türkiye’nin kendine has ve tamamen doğal tatlarından olan susurluk tostu ve ayranı‘nı artan talebe yetişmek için tüm lezzetiyle yaymayı hedefliyor.

Birçok yerde susurluk tostu ve ayranı adı altında tüketiciye sunulan ürünlerin susurluk’un gerçek lezzet ve doğallığını taşımamasının önüne geçecek bir sistemle işletilecek bayilikler yeni girişimcilerini bekliyor. Bayilik sisteminde her ürünün standarda oturulması ve dağıtımının sağlanması, bununla beraber hijyen hassasiyeti ile her adımın tam zamanında atılmasını sağlayacak olan Stae, kalite ve lezzet garantisini veriyor. Stae, kullanılan her ürünün üretilmeye başlanmasından itibaren sağlanan hijyen ve kaliteyi standartlaştırıyor.

Bu anlayışa sahip çıkarak susurluk tost ve ayran evi ailesine katılmak isteyen girişimcileri gelecek vaat eden bir işbirliği için görüşmeye davet ediyoruz.

Susurluk tost ve ayran evi bayilik başvuru linki
info@susurluk.com.tr

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

2 Yorum

  1. Balıkesir de yaşıyorum.ve bayiliğinizi almak konusunda bilgi almak istiyorum.Teşekkürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu