Çiğköfte Bayilikleri

6500 TL Yatırım İle Çiğköftemiss Bayiliği Alabilirsiniz

Çiğköftemiss Bayilik

Firma İsmi : çiğköftemiss
Bayilik Kategorisi : Gıda
Kuruluş Yılı : 2008
Şube Sayısı : 75
Firma Tanıtım : çiğköftemiss markamız ile, unutulmaya yüz tutmuş, sadece yöresel olarak hafızalarda yer edinmiş olan bu vazgeçilmez lezzetimizi zirveye taşımak önceliklerimiz arasında daima ilk sırada. çiğköftemiss yenilikçi ve kurumsal bir yapıya sahip ve bu yapıyı geliştirmek için çalışan inançlı yönetimi ile daha büyük hedeflere ulaşma azmiyle yoluna devam etmekte.

Kalite anlayışımız, tam hijyenik üretim ve satış ortamları, güleryüzlü servis , nezih şubeler ve hepsinin sonucu olarak memnun ayrılan misafirlerimiz. Kaliteye özlem duyan herkese ulaşabilmek için günden güne büyüyoruz.

Bayilik Şartları : Bayi Kurulum Paketi ile girişimcilerin şube için gerekli olan tüm demirbaş malzemelerin tedarik etmesi hedeflenmektedir.

Bayilik ile ilgili Destekler : çiğköftemiss, şube için gerekli olan çiğ köfte tezgahı, dolap, masa, sandalye, tabela ve görseli anahtar teslim kuruyor. Ayrıca 200 KG ÇİĞ KÖFTE DE HEDİYE! Üstelik 4990 TL+KDV ve 12 taksit imkanıyla

Bayilik Yatırım Maliyeti ve Ortalama Kar Marjı : Yatırım maliyeti 6500 TL, Ortalama Kar marjı minimum %100

Bayilik için ek şartlar: Cadde üzeri dükkan veya AVM içinde stand Minimum 15m2 kullanım alanı Yaya ve araç trafiği yoğun olduğu bölgeler

İletişim Bilgileri

İlgili Kişi : Hüseyin SAYIN
Telefon : 2163279665
Web Sitesi : cigkoftemiss.com
E-posta Adresi : bilgi@cigkoftemiss.com
Adres : Atatürk mah. Güler sokak No:2/45 Ümraniye İstanbul

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu