Giyim Sektörü ve Moda Haberleri

Burberry Prorsum Kış Erkek Koleksiyonu 2012-2013

Burberry Prorsum, klasikleşen çizgisini korurken bu sezon iddialı detayları ve aksesuarlarıyla centilmenlere övgü yağdırıyor.

İngiliz asaletinin değişmez çizgilerini yansıtan Burberry, bu kış erkek koleksiyonunda iddialı detaylarıyla centilmenliğe modern bir yorum katıyor. Her sezon farklı detaylara odaklanan Burberry Prorsum, bu yıl farkın ve odaklamanın dozunu biraz daha artırıyor. Markanın klasikleşen renkleri bej, kahverengi, camel, siyah ve haki renkleri koleksiyonda yine başrol oynuyor. Trençkotlar, large montlar, incecik tek göğüslü trençkotlar, yün paltolar, örme şal yaka büyük boy kabanlar, üniversite şerit tüyü kabanlar, büyük boy kolej şekitli kaban montlar, kapitone ceketler, göğüs cepli gömlekler koleksiyonun ana siluetlerini oluşturuyorlar.

Merakla beklenen detaylar mı? Kadife yaka, ayarlanabilir binici bel kemeri, boynuz düğmeler, manşet kayışlar, saten kolej şerit kol astarı, yün saten, sıkıştırılmış yama cepler, boncuklu aplik tilki başları, hayvan baskı gömlekler odaklanılan detaylardan bazıları.

Centilmen erkeğin vazgeçilmez aksesuarı şemsiye yine koleksiyonun demirbaşı. Bu yıl hayvan kafası kollu kolej şerit detaylı şemsiye karşı konulamaz çekicilikte. Yanı sıra deri çivi kollu düz renkli şemsiyeler, altın kaplama hayvan kafası kollu şemsiyeler, ahşap hayvan kollu geometrik çizgili şemsiye, el boyaması ördek kollu şemsiye, el boyaması baykuş şemsiye ve tazı şemsiye sapma, çivili deri eldiven, kaşmir triko nervürlü süet eldivenler, kolej şerit kaşmir eşarp ve geometrik kaşmir eşarp eşlik ediyor.

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu