Eğitim Bayilikleri

Franchise Veren Eğitim Kurumları

Franchise veren 6 yabancı kurum

Tutor Doctor

Tutor Doctor, ABD dışında 15 ülkede 400 franchise’a sahip. Franchise bedeli 39 bin 700 dolardan başlıyor. Eğitim merkezi birebir eğitim modeline dayanan ve her yaştaki öğrencilerin evde de eğitimini içeren bir sisteme sahip. Eğitim veren Tutor Doctor üyelerinin eğitimin dışında finansal hizmetler, İT, yapı ve sağlık konularında uzmanlığı bulunuyor. Ev hanımından sektöründe lider yöneticilere kadar herkes ilgilenebilir.

Engineering For Kids

Matematik, bilim, teknoloji ve mühendislik konularında çocuklara eğitim veren Engineering For Kids okulları, bunu eğlenceli ve mücadeleye dayanan yollarla yapıyor. Bilgilerini eğlenerek bilimden dizayna, yaratıcılığa kadar çözüm yaratmada kullanmalarına olanak tanıyor. Franchise bedeli ise 30 bin dolar.

KidzArt

Kendi geliştirdiği KidzArt Method’u ile eğitim veriyor. Öğrenirken eğlendirmeye özen gösteren KidzArt için 14 bin dolar franchise bedeli gerekiyor.

Mathnasium Learning Centers

ABD ve Kanada merkezli şirketin uluslararası çapta master franchise fırsatları da var. Yüksek etkili ve eğlenceli matematik eğitimi sunan Mathnasium Learning Çenter, dünya çapında 450 lokasyonda hizmet veriyor. Franchise için 99 bin 750 dolar nakit gerekiyor.

Music Skool

Müzik okulu hizmeti veren Music Skool’dan franchise almanın bedeli 70 bin dolar. Özel müzik eğitimi veren bu okulun uluslararası master franchise fırsatı bulunuyor. Müzik enstrümanı çalma ve müzik kampları düzenleme gibi faaliyetleri var.

Molly Manners

Çocuklara, kendisine ve çevresindekilere davranış biçimlerinin nasıl olması gerektiğini, eğlenceli, interaktif ve etkili program yoluyla anlatan bir eğitim veriyor. Çocukların sosyal beceri sağlamasına da yardımcı oluyor. Franchise bedeli ise 3 bin 500 dolar.

İngilizce bilen branş öğretmeni kolay bulunmuyor

Son yıllarda eğitim sektöründe yaşanan büyümeye paralel olarak nitelikli personele ihtiyaç da arttı. Dahası bu büyüme gerek yönetimsel gerekse uzman personel istihdamında kurumlar arası rekabeti de artırdı. Bu doğrultuda daha nitelikli personeli bünyesine katmak isteyen kurumlar işe alım süreçlerini geliştirmek ve hatta bu konuda danışmanlık almak üzere çalışmalar başlattı.

Büyüyen organizasyonların ihtiyaçlarını karşılamak için insan kaynakları departmanlarında istihdam edilecek yönetici ve uzman pozisyonlarında talebin arttığını doğrulayan KRM Danışmanlık Yönetici Ortağı Kerim Paker, “Aynı zamanda uzmanlık gerektiren eğitmen ve öğretmen kadroları dışında müşteri hizmetleri ve halkla ilişkilere yönelik pozisyonlarda da istihdam ihtiyacının arttığını söyleyebiliriz’’diye konuşuyor. Paker, konuşmasını şöyle sürdürüyor: “Özellikle spesifik alanda uzman, örneğin İngilizce bilen matematik öğretmeni gibi pozisyonlar, bizim kullandığımız kaynaklar kapsamında çok kolay sonuç aldığımız pozisyonlar olmayabiliyor!’

Önceki sayfa 1 2 3

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu