İlan, Tanıtım, Ticaret, İş Birliği

Sürdürülebilir Markalar Konferansı 2012

Marka Dünyasında Sürdürülebilirlik Dönüşümü…

Başarılı ve Sorumlu Markalar Buluşuyor!

İş dünyasında Sürdürülebilirlik ekseninde yeniden tanımlanan marka değerlerinin paylaşılması amacı ile Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından 31Mayıs2012’deSwissôtel’de gerçekleştirilecek Sürdürülebilir Markalar Konferansı’nda pazarlama ve marka dünyası bir araya geliyor….

İş dünyasında sürdürülebilirlik dönüşümü ile marka yönetmenin ve pazarlamanın tüm kuralları, dinamikleri ve ezberleri bozuluyor. Azalan kaynaklar, küresel ısınma, sosyal etkileşim, marka değerlerinin de yeniden tanımlanmasını zorunlu kılıyor ve marka dünyasında da sürdürülebilirlik dönüşümünü başlatıyor.

Bu gerçekten yola çıkan ve Türkiye’de iş dünyasındaki sürdürülebilirlik dönüşümü için ve öncü çalışmalara imza atan Sürdürülebilirlik Akademisi, yeni bir bilgilendirme platformunu daha hayata geçiriyor: Sürdürülebilir Markalar Konferansı 2012

Sürdürülebilir markadeğeri yaratmanın, yönetmenin, rekabetin kuralları ve uygulamalarının masaya yatırılacağı konferansta sürdürülebilirlik ve marka dünyasının tüm paydaşları sürdürülebilir gelecek için bir araya gelecek. Unilever, Vodafone ve BSH Ev Aletleri’nin ana çözüm ortaklığı ile gerçekleştirilen konferansta konunun liderleri ve uzmanları, yapılması gerekenleri ve uygulamaları katılımcılarla paylaşacak. Konferans ilk yılında çok önemli konuşmacıları ağırlıyor, önemli konuları masaya yatırıyor!

Bu yıl birincisi düzenlenen konferanstaInterbrand CEO’su Graham Hales, Birleşmiş Milletler Çevre Programı (UNEP) Wuppertal Institute Proje Direktörü Cheryl D. Hicks, Sürdürülebilirlik İletişimi Ajansı Futerra’nın Murahhas Azası Jeff Melnyk,Unilever Türkiye Yönetim Kurulu Üyesive Satış ve Müşteri Geliştirme’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Cem Tarık Yüksel, BSH Ev Aletleri Marka Pazarlama Direktörü Hakan Turalı,Vodafone Marka ve Pazarlama Stratejisi Direktörü Bilge Çiftçi,Sürdürülebilirlik Akademisi Yönetim Kurulu Üyesi Semra Sevinçve birçok önemli isim daha yer alıyor.

Konferansta konuşulacak konuların bazılarının başlıkları ise şu şekildedir: Vizyondan İnovasyona Sürdürülebilir Marka Yolculuğunuzda 5 Adım, Başarılı ve Sorumlu Marka Olmak, Sürdürülebilirlik Nasıl Marka Değeri Oluşturabilir?, Değişimi Yönetmek: Sürdürülebilirlik Ekseninde Yeni Marka Stratejileri…

Konferansın karbon ayak izi siliniyor !
Sürdürülebilirlik ve iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Sürdürülebilir Markalar Konferansı, ‘’Karbon Nötr Konferans’’ olarak organize ediliyor. Konferans süresince ortaya çıkan CO2 emisyonları hesaplanarak konferansın karbon ayakizi siliniyor. SürdürülebilirMarkalarKonferansıayrıntılı bilgi ve kayıt içinwww.surdurulebilirmarkalar.com ulaşabilirsiniz

Sürdürülebilirlik Akademisi Hakkında

Sürdürülebilirlik Akademisiiş dünyasından sürdürülebilirlik dönüşümünü hızlandırmak , ekonomik, toplumsal ve çevresel sürdürülebilirlik ile ilgili bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları yapmak amacı ile kurulmuştur. Türkiye’de, iş dünyasında sürdürülebilir iş modellerininin yerleşimi, gelişimi ve toplumda sürdürülebilir yaşam şeklinin gelişimi için global yaklaşımla sürdürülebilirlik çalışmaları yapan önemli kuruluşlardan biri olan Sürdürülebilirlik Akademisi’nin çalışmalarına, ülkemizin sürdürülebilirlik alanındaki fikir önderlerinden oluşan Danışma Kurulu’nun desteği yön vermektedir. Bu kapsamda, ulusal ve uluslararası alanda gerçekleştirdiği özel sektör, kamu ve STK işbirlikleri ile, araştırmalar konferanslar, seminerler ve work-shop’lar,eğitim çalışmaları, sosyal sorumluluk projeleri ve üniversite ile lise gençliğine yönelik bilinçlendirme çalışmalarını yürütmektedir. Sürdürülebilirlik Akademisi tüm faaliyetlerini sıfır karbon ayak izi ile gerçekleştirmektedir.

Sürdürülebilirlik Akademisi İletişim: 0212 274 82 70
İlgili Kişi: Sena Özgören
E- mail: senaoz@surakademi.com

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu