Emlak Bayilikleri

Altın Emlak Franchise – Altın Emlak Bayilik 2017

Altın Emlak Franchise-Altın Emlak Bayilik 2017

Türkiyede kentsel dönüşümünde etkisi ile gayrimenkul piyasası altın çağını yaşıyor. Ne işi yapabilirim diye düşünenler emlak gayrimenkul sektörüne girebilir. Tecrübem ve bilgim yok nerden nasıl başlarım diye sorduğunuzu düşünüyorum. Altın emlak size bu işi öğretiyor eğitim veriyor her türlü desteği sağlıyor.

25 ilde 110 Temsilciliği ile Türkiye genelinde faaliyet gösteren ALTIN EMLAK, tüm altyapısı ve uzmanlığı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış tek emlak zinciridir. Ofislerinin personelden hukuka, eğitimden pazarlamaya kadar tüm ihtiyaçlarına merkezden anında yanıt verebilen ALTIN EMLAK markası, Türkiye’nin en gelişmiş network ağına sahip lider franchise zinciridir. ALTIN EMLAK Temsilcilikleri sahip oldukları bilgi ve altyapı ile müşterinin tüm taleplerine zaman ve bölge sınırlaması olmaksızın bulundukları yerden yanıt verebilen özel bir sisteme sahiptirler.

Franchise bedeli : 40.000 TL + KDV

ALTIN EMLAK Ailesi’nde olmanın ayrıcalığını yaşamak, gerçek bir emlak uzmanı olup kendi işinizi kurmak için bizi arayın ! 0212.654.17.60 – 0505.753.83.77

Daha fazla bayilik bilgileri için https://www.myfikirler.org/category/bayilik-ve-franchising

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu