Emlak Bayilikleri

COABY Gayrimenkulde Franchise Fırsatları

COABY’de Gayrimenkul Danışmanlığı

coabyBir Gayrimenkul Danışmanı için daha fazla çalışmak, daha fazla kazanmak anlamına gelmiyor. Daha fazla kazanmak için; daha fazla iş yapmalı, işinizi diğerlerinden daha farklı bir şekilde yapmalı ve sizin için doğru çalışacak bir sistemi kullanmalısınız.

Sürekli değişen pazarda ihtiyaçlara adapte olabilmek için daha fazla kaliteli eğitim almak, doğru başlangıçlar yapmak ya da var olan iş potansiyelinizi geliştirmek için yeni yöntemlere açık olmak, değişimi yönetebilmek ve uzmanlaşmak gerekiyor.

COABY; girişimci, çalışkan, başarılı, profesyonel ve etik değerlerine bağlı ruhların buluştuğu ortak noktadır. COABY’de en iyiler ile çalışırsınız ve hizmet odaklı bir kurumda hizmet odaklı insanlar arasında, yaratıcılığınızı ve enerjinizi en yüksek potansiyeline çıkartmanıza olanak veren adil bir sistemle ve alacağınız destek hizmetleri ile işinizi büyütür ve geliştirirsiniz.

Dünyada gayrimenkul sektörü için de sürekli güncellenen teknoloji uygulamalarına; internet, intranet ve mobil aplikasyonlarımız ile en hızlı şekilde adaptasyon sağlayabilirsiniz.

www.coaby.com üzerinden gelen tüm portföy arz ve talepleri, referral bedeli olmadan COABY tarafından COABY franchise ofislerine yönlendirilmektedir.

Kişisel promosyon desteğimiz ile ihtiyacınız olan tüm marka ve grafik tasarımlarına, tanıtım materyallerinizin hazır formatlarına kolaylıkla ulaşabileceksiniz. COABY, Gayrimenkul Danışmanlarının iş süreçlerini kolaylaştırmak, gelirlerini arttırmak, gelişimlerini ve sektördeki en uzun süreli çalışan profesyoneller olmalarını sağlamak üzerine sistemini kurmuştur. COABY’nin yenilikçilik ve değişim ilkelerinin avantajlarını işinizin her aşamasında yaşayacaksınız.

COABY sistemi ve COABY markası sizi potansiyelinizin en üst seviyesine çıkartacak ve COABY’nin bir parçası olmaktan gurur duyacaksınız.

COABY’de Gayrimenkul
Danışmanlarımız Nasıl Çalışırlar
Mülk Sahipleri İçin Neler Yaparlar?

Kendi lokal pazarlarındaki fiyatlandırma konusunda uzmanlaşmışlardır.
En doğru ‘Rakip Pazar Analizini’ yaparlar.
Satılacak ya da kiralanacak mülkle ilgili bölgesel reklam yaparlar.
Portföylerini, COABY network sisteminden ‘www.coaby.com’ ve ulusal network ağlarından hedef kitlelere ulaştırırlar.
Mülk sahibinin zaman kısıtına göre çalışırlar.
Mülk sahibi için en doğru alıcı adaylarını bulurlar.
Müşterisi için pazarlık gücü oluştururlar.
Satış / kiralama sürecindeki resmi işlem süreçlerini yönetirler.
Yatırım amaçlı ya da ihtiyaç duyuluyorsa yeni mülkleri yatırımcılara sunarlar.

Alıcı Potansiyeli Nasıl Oluşuyor?

Şu anki mülk sahipleri
İlk defa mülk alacaklar
Yatırımcılar
Nakit ödeyerek mülk alanlar
Kredi ile mülk alanlar

COABY’de Franchise
Neden COABY

1) Artık sizi kara geçirecek olan kendi işinizi kurmanın, büyütmenin ve geliştirmenin vaktidir. Kariyerinizi ya da hayat yolunuzu değiştirirken bu değişimi yönetebileceğiniz bir markada olmak sizi hedeflerinize daha sağlam bir şekilde yönlendirecektir.

2) Franchising işinde başarının büyük kısmı size bağlıdır, bununla birlikte sizi sürekli ileri götürecek; öz değerlerine, ilkelerine ve etik kurallarına bağlı, cesaretli, atılımcı, yenilikçi, büyüme odaklı ve yaratıcı bir markada çalışmak sizi çok daha farklı konumlandıracaktır.

3) İşinizi lokal olarak yaparken, global vizyonda büyüyen bir marka ile çalışacaksınız.

4) Gayrimenkul sektöründe sizin yeni bir oluşuma başlamanıza ve büyümenize destek verecek sistem ve süreçlerin güveni ile bilgiyi doğru ve aktif olarak kullandığınızı bilerek ilerleyeceksiniz. Liderlik ve yöneticilik becerilerinizin arttırılması, değişim yönetimi, işletmenizin kara geçirilmesi, recruiting ve kalıcılığı sağlama konularında COABY tarafından ihtiyacınız olan danışmanlık, eğitim, rehberlik ve koçluk programlarını alacaksınız.

5) Gayrimenkul Mevzuatı ve Mali Mevzuat konularında Genel Müdürlükten danışmanlık alacaksınız.

6) Kendi işinizi yaparken büyüklüğü tercihinize bağlı olacak şekilde kendi ekibinizi oluşturacaksınız.

7) COABY sistemi ‘Kazandırdıkça – Kazan’ üzerine odaklanmıştır. Ekibiniz kazanırken siz, siz kazanırken ekibiniz kazanmaya devam edecek.

8) COABY sistemi Franchise Sahiplerinin ve Gayrimenkul Danışmanlarının sektördeki en fazla kazanan ve uzun süre kalıcılığı olan profesyoneller olması üzerine kurulmuştur.

9) Sisteme katıldığınız ilk andan itibaren COABY ekibi her konuda yanınızda olacak ya da gereken konularda size rehberlik yönlendirmesi yapacaktır. Uluslar arası alanda tecrübe edilmiş ve başarısı ispatlanmış uygulamaların sahadaki en kullanılabilir hali Franchise Sahiplerine aktarılmaktadır.

10) COABY, uluslar arası alanda 14 yıldır devam eden gayrimenkul franchising sistemleri ve 17 yıldır devam eden teknoloji sistemleri tecrübelerini birleştirerek, işinizi zirveye çıkarmanız için ihtiyacınız olan tüm know – how birikimine sahiptir.

11) COABY referral network ağı ile iş hacminizi ve gelirinizi sürekli olarak arttıracaksınız.

12) COABY merkez olarak gayrimenkul aracılık işlemleri yapmamaktadır aynı zamanda yurt içi ve yurt dışından gelen her çeşit işlem bekleyen konut, ticari ya da arsa, mülk ve proje bilgileri direkt olarak franchise ofislerine yönlendirmektedir. COABY, franchise’larından referral için hiçbir ücret almamaktadır.

13) COABY’nin farklı, yenilikçi, rakipsiz teknolojisi ile hem interneti hem de intraneti mobil platform üzerinden her an her yerde pro- aktif bir şekilde kullanacaksınız.

14) Sektöre yeni giren iddialı bir markanın ilk öncülerinden biri olma fırsatının çeşitli avantajlarına sahip olacaksınız.

15) Sizin için en uygun olacak bölgede açacağınız franchise ofisinizin kurulum sürecindeki standartları ve uygulamaları konusunda yönlendirme alacaksınız.

16) COABY Kurumsal Kimliği ile işinizde ihtiyacınız olacak tüm marka ve grafik tasarımlarını, matbu evrak, baskılı promosyon ve materyallerinin dizaynlarını hazır olarak kullanabileceksiniz.

Neden Gayrimenkul Sektörü

Gayrimenkul sektörünün tüm dünyada en cazibeli, sürekli gelişen, uzmanlaşan ve büyüyen sektörlerden biri olması.

Ülkemizdeki yatırım alışkanlıklarında ve tercihlerinde gayrimenkulün daima ilk sıralarda yer alması.

Türkiye’nin yurt içi ve yurt dışındaki yatırımcılar için öncelikli tercih edilen ve talebi olan ülkelerden biri olması.

Gayrimenkul dünyasının inanılmaz potansiyeli ile tapu rakamlarının her yıl her koşulda artmaya devam etmesi.

İletişim

COABY, gönderdiğiniz tüm e-mail ve iletişim formlarını dikkatle değerlendirmektedir. Her türlü istek, öneri ve şikayetlerinizi detaylı olarak bize iletmenizden memnuniyet duyarız.

Lütfen e-mail ya da iletişim formunuzun konunuzla ilgili tüm detayları içerdiğinden, size en hızlı dönüşü vermemiz için emin olunuz.

Teşekkürler !

Coaby Gayrimenkul Franchising Pazarlama Hizmetleri A.S.
Feneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi No:49 Kur Apartmanı Kat 2 Daire 4
Kızıltoprak / Kadıköy – İstanbul

Telefon: +90 216 337 17 70
Faks: +90 216 337 17 57
E-posta: info@coaby.com

Daha fazla bilgi için: emlak bayilikleri

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu