Ek İş Yapmak Ek Gelir Sağlamak

%100 Yerli ve iddalı ek gelir ve iş fırsatı: Huncalife

Hayatınızı değiştirecek bir ek iş fikri ister misiniz? Kendisi bu slogan ile yola çıkmış olan Huncalife‘ı tanıyalım. Hunca life Türkiye’de en iyi kazanç planını sunan network markası. Ek iş fırsatlarında bize yeterli ek geliri sağlaması ve kolay yapılması önemli özelliklerdir. Bir çok farklı marka varken neden Huncalife? İşte burada Hunca life’ın bazı avantajları bize cevap veriyor. Huncalife’a üye olmak ücretsiz. Satış kârı ve alt üyelerden gelen prim kârı rakiplerine göre çok yüksek. %40 satış karı, %24 prim karı veriyor. Bu oranlar gerçekten çok avantajlı.

Bulunduğumuz zaman aralığında gelirlerimiz bize yetmiyor. Kendimize veya ailemize yeni gelirler kazandırmak istiyoruz ama doğru işi bulmak gerekli. Ek iş fırsatları önümüze her zaman çıkmaz, çıksa da avantjlı olmayan fırsatlar çıkabilir. Huncalife iş fırsatı karşımıza avantajlı ve kârlı bir ek gelir fırsatı olarak çıkıyor.

Huncalife
Huncalife

Network marketing nedir? Network marketing çok katlı pazarlamadır. Yani kendiniz satın alıp satış yapabilirsiniz. Aynı zamanda alt üyeler yapabilir onların satışlarından da gelir elde edersiniz. Bu model ile sizin kazanç sağladığınız işi sevdiklerinize, tanıdıklarınıza da tanıtabilirsiniz. Onlar da sizin kazandığınız gibi kazanabilirler.

1957 yılında kurulan Hunca Kozmetik, Türk kozmetik endüstrisinin en köklü kuruluşlarından biridir. Hem deodorant hem de parfüm segmentinde yerel lider konumunda bulunan Hunca, yaratıcı kimliği ile tercih edilerek her zaman ön plana çıkmıştır. 1978 yılında Türkiye’nin ilk yerli erkek parfümü ve aftershave serisi olan Madigan ile başlayan yolculuğunda She, Caldion, Jagler, Viva Caprio gibi markaları ile hem Dünyada hem de Türkiye’de büyük ilgi görmektedir. Hunca, 2011 yılında, yarım asrı aşkın geçmişinden gelen güçle tecrübesini birleştirerek Hunca Life markasıyla doğrudan satış dünyasına adım atmıştır.

Huncalife üyelik çok kolay ve hızlıdır. Hunca life temsilcisi olarak iş,gelir ve eğitim imkanları elde edersiniz. Hayatınızı değiştirecek bir iş modeliyle kendinizi değiştirebilirsiniz. %100 Türk Markası olan Hunca life Tekirdağ’da büyük bir arazi üzerinde binin üzerinde güzellik ve bakım ürününü kendi Ar-ge merkezinde geliştirmektedir. Helal, GMP, ISO 9001 ve Turquality Belgeleri ile müşterilerini memnun etmeyi ve onlara sağlıklı ürünler sunmayı amaçlamaktadır.

Huncalife Kazanç ve iş planı sizlere %40 satış karı ve %24 prim karı sunmaktadır. Huncalife üyelik ile temsilcisi olduktan sonra katalog fiyatından %40 ucuza ürünleri alabilirsiniz. Bu ürünleri %40 karla satabilirsiniz. Alt ekipler kurabilir ve alt ekiplerin satışlarından %24 gibi çok iyi bir oranda pay alırsınız. Hunca life Üyelik sizi hayatınızı değiştirmeyi vaad ediyor. Huncalife ile hayatınız değişsin istiyorsanız tıklayıp ücretsiz başlayabilirsiniz.

 

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu