Ek İş Yapmak Ek Gelir Sağlamak

Ev Hanımlarına Evde Yemek Yapıp Satmak

Evde Yemek Yapıp Satmak

Ev hanımlarına evde iş imkanı sağlayan olanaklardan en çok rağbet gören evde yemek yapıp saymak.Evde yemek yapıp satmak yapılabilecek en temiz ve rahat iş. Evet rahat ama onun da doru yapılması gerekmektedir. Evde yemek yapıp satarak aile bütçenize çok ciddi katkıda bulunabilirsiniz. Yemek yapıp satacağınız yerler çok geniş.

İsterseniz yaptığınız yemekleri iş yerlerine satabilirsiniz. Bunu her gün yemek saatlerinde yemekleriniz hazır olacak şekilde hazırlarsınız. Yemekleriniz lezzetli ve temiz olduğu sürece işinizi sürdürebilirsiniz. Ev hanımlarına iş imkanı sağlayan evde yemek yapıp satmak için bir diğer yol ise sipariş üzerine çalışmak. Artık ev hanımlarının da çalıştığını düşünürsek akşam yemeklerine davet ettikleri misafirleri ağırlamak için yemek yapmaya çoğu zaman vakit bulamayacakları ortada.

Evde Yemek Yapıp Satmak
Evde Yemek Yapıp Satmak

İşte bu yüzden size bir iş imkanı çıktı. Sizin lezzetli yemeklerinizin ününü duyan insanlar onlar için yemek yapmanızı isteyecektir. Ayrıca sadece yemek değil doğum günleri için pastalar börekler yapabilirsiniz. Kendi memleketinizin yöresel yemeklerini tanıtabilirsiniz. Örneğin içli köfte, çeşitli çorbalar, zeytinyağlılar, et yemekleri, güveçler artık kendi yörenize ait ne varsa ve hangisinde en iyiyseniz onu öne çıkarabilirsiniz. Evde yapıp satabileceğiniz bir başka yemek grubu ise kışlık hazırlama bunun içinde çoğu insanın vakti yok kurutmalıklar; biber, patlıcan, fasulye, bamya, domates bunları yapabilirsiniz ayrıca menemenlik, domates suları, istek hangi yöndeyse ona göre kendinize yapar gibi yapıp yaptığınızı da kazanca döndürebilirsiniz.

Bu yaptıklarınızda hamurlarda adet ve kilo olarak hesaplarsınız, kışlık hazırlıklarınızda ise sadece kg bazında satış yaparsınız. Kim bilir ev yemekleri yapan bir işletmenin sahibi olmak için attığınız adımlardır belki de ilk yemekleriniz.

Yaptığım yemekleri nereye kime satacağım

  • Çevrenizdeki işyerlerini dolaşın kartvizit bırakın,
  • İnternetten ev yemeği yapıp sattıran sitelere kayıt olun,
  • Kermes gibi düzenlemelere katılın,
  • Çalışan hanımların yemek yapmaya zamanı olmayabilir siz devreye girin ,
  • Partiler, toplantılar gibi cemiyet olan durumlarda siz devreye girebilirsiniz Eş, dost, tanıdık kısacası çevrenize haber bırakmak ve yemeklerinizin lezzetinden bi haber olmaları gerekli,
  • En altta yorum kısmından yemek yaptırmak isteyenler ve yemek yapmayanlar ilan verebilir,

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

102 Yorum

  1. meraba istanbul k.çekmece civarında oturuyorum işyerlerine benzeri gibi yerlere yemek tatlı tuzlu zeytinyaglı yemekler yapılır istegegöre siparişler alınır 5301472526

  2. ANTALYA MERKEZDE EV HANIMIYIM,HER TÜRLÜ EV YEMEKLERİ ,YÖRESEL TATLAR,KEK VE PASTA ÇEŞİTLERİ,BÖREK VE MEZE ÇEŞİTLERİ,SARMA DOLMA ÇEŞİTLERİ,İÇLİ KÖFTE,KABURGA,DOĞU YEMEK ÇEŞİTLERİ,ÇİĞKÖFTE SİPARİŞLERİNİZ HAZIRLANIR.EV VE İŞYERLERİNE TEMİZ VE HİJYENİK VE UYGUN FİYATLARLA YEMEKLER SUNULUR.SİPARİŞ İÇİN 0537 427 01 91.

    ANTALYA/DOKUMA

  3. İst beylikduzunde oturuyorum.temiz ve cok lezzetli yaprak sarmalari icin iste numaramiz 05342688374 …

  4. Ankara emekteyim. Tüm ev yemekleri börek ve baklava çeşitleri en temiz ve en kaliteli malzemelerle yapılmaktadır. yakın çevrelerim tercihimdir. Sipariş için lütfen bu numarayı arayınız. Teşekkürler.

    Tel: 215 01 46

  5. istanbul kayaşehirde ikamet ediyorum.evden istediğiniz her türlü lezzet büyük bir itina ve titizlikle ve zamanında size sunulur.ilgilenlerin mail adresimle irtibata geçmeleri yeterlidir,

  6. İstanbul Bahçelievlerde oturuyorum ve Evde Mantı,Katmer ,Börek,Mercimekli köfte,kısır,e yemekleri,yaprak sarma ve kıymalı pideler yapmaktayım.eğer ilgilenirseniz bu email adresinden iletişime geçebilirsiniz.

  7. Zeytinyağlı yaprak sarma 15 TL (KG)

    Etli yaprak sarma: 20 TL (KG)

    Ev Mantısı:15 (KG)

    Bir Tepsi Su böreği:30TL

    Bir tepsi Ev Baklavası: 40 TL

    Erişte:8TL

    Ev Tarhanası:15 TL (KG)

    Kışlık yufkası : 75 KR (TANESİ)

    Sulu yemek siparişleri alınır

    İçli Köfte:20TL (KG)

    Ev Yapımı Çiğ Köfte : 20 TL (KG)

    Mercimek Köftesi:15 TL (KG)

    Kısır: 10 TL (KG)

    Ev Yapımı Biber Salçası:16TL (KG)

    elmalı kurabiye ve kurabiye çeşitleri

    Nohutlu Pilav:

    Gözleme,Kete,KEKVB her türlü hamur işi yapılır…

    330 76 03

    ankara \yenimahalle \şentepe

  8. istanbul küçükçekmece sefaköyde oturuyorumbütün hamur işlerini özellikle kete mantı çiğbörek katmer hertürgözleme en iyi şekilde yaparım ayrıca içliköfte mercimekköftesi kısır gibi yiyeceklerdede ustayım ilgilenenlere duyurulur 2 21.03.2013 telefon 0212 541 80 32

  9. kayseride oturuyorum içli köfte yaprak sarması mantı ve evyemekleri siparişi alınır 1 gün önceden sipariş vermenizi istiyorum 05342580922

  10. 23 senedir malatya usuli içli köfte yapıyorum
    ,isteğe bağlı içi kıymalı,ıspanaklı,mercimekli vs sizlere 100%100 garanti veriyorum bir saatte 100 adet yapıyorum ve restoranlara sipariş vererbilirsiniz saygıdeğer kişilerin aramasını bekliyorum tlf:05532977544 narlıderede oturuyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu