Ek İş Yapmak Ek Gelir Sağlamak

Ev Hanımlarına Evde Yemek Yapıp Satmak

Evde Yemek Yapıp Satmak

Ev hanımlarına evde iş imkanı sağlayan olanaklardan en çok rağbet gören evde yemek yapıp saymak.Evde yemek yapıp satmak yapılabilecek en temiz ve rahat iş. Evet rahat ama onun da doru yapılması gerekmektedir. Evde yemek yapıp satarak aile bütçenize çok ciddi katkıda bulunabilirsiniz. Yemek yapıp satacağınız yerler çok geniş.

İsterseniz yaptığınız yemekleri iş yerlerine satabilirsiniz. Bunu her gün yemek saatlerinde yemekleriniz hazır olacak şekilde hazırlarsınız. Yemekleriniz lezzetli ve temiz olduğu sürece işinizi sürdürebilirsiniz. Ev hanımlarına iş imkanı sağlayan evde yemek yapıp satmak için bir diğer yol ise sipariş üzerine çalışmak. Artık ev hanımlarının da çalıştığını düşünürsek akşam yemeklerine davet ettikleri misafirleri ağırlamak için yemek yapmaya çoğu zaman vakit bulamayacakları ortada.

Evde Yemek Yapıp Satmak
Evde Yemek Yapıp Satmak

İşte bu yüzden size bir iş imkanı çıktı. Sizin lezzetli yemeklerinizin ününü duyan insanlar onlar için yemek yapmanızı isteyecektir. Ayrıca sadece yemek değil doğum günleri için pastalar börekler yapabilirsiniz. Kendi memleketinizin yöresel yemeklerini tanıtabilirsiniz. Örneğin içli köfte, çeşitli çorbalar, zeytinyağlılar, et yemekleri, güveçler artık kendi yörenize ait ne varsa ve hangisinde en iyiyseniz onu öne çıkarabilirsiniz. Evde yapıp satabileceğiniz bir başka yemek grubu ise kışlık hazırlama bunun içinde çoğu insanın vakti yok kurutmalıklar; biber, patlıcan, fasulye, bamya, domates bunları yapabilirsiniz ayrıca menemenlik, domates suları, istek hangi yöndeyse ona göre kendinize yapar gibi yapıp yaptığınızı da kazanca döndürebilirsiniz.

Bu yaptıklarınızda hamurlarda adet ve kilo olarak hesaplarsınız, kışlık hazırlıklarınızda ise sadece kg bazında satış yaparsınız. Kim bilir ev yemekleri yapan bir işletmenin sahibi olmak için attığınız adımlardır belki de ilk yemekleriniz.

Yaptığım yemekleri nereye kime satacağım

  • Çevrenizdeki işyerlerini dolaşın kartvizit bırakın,
  • İnternetten ev yemeği yapıp sattıran sitelere kayıt olun,
  • Kermes gibi düzenlemelere katılın,
  • Çalışan hanımların yemek yapmaya zamanı olmayabilir siz devreye girin ,
  • Partiler, toplantılar gibi cemiyet olan durumlarda siz devreye girebilirsiniz Eş, dost, tanıdık kısacası çevrenize haber bırakmak ve yemeklerinizin lezzetinden bi haber olmaları gerekli,
  • En altta yorum kısmından yemek yaptırmak isteyenler ve yemek yapmayanlar ilan verebilir,

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

102 Yorum

  1. merhaba ben Bursa da oturuyorum. Diyarbakır yöresine ait içli köfte,sulu köfte, kurutmalık dolma,yumurtalı çiğ köfte,kısır mercimek köftesi ve cevizli kurabiye çeşitleri yapıyorum.Mevlut ve altın günleri için siparişlerinizi bekliyorum.
    Tlf .05363575028

  2. Merhaba, ben ve arkadasim ev ve isyerlerine her turlu yemek ve pasta cesitleri yapmaktayiz.Siparislerinizi bekliyoruz.Istanbul Beylikduzu 0530 241 25 41

  3. kek kurabiye tatlı çeşitleri yapılır konyaçumrada oturuyorum bayılacaksınız aramanızı tavsiye ederim

  4. Balıkesir gönende oturuyorum evde yemek pasta börek yapabilirim

  5. gözleme,börek,kısır,salatalar ev yemekleri tatlılar vb.sizde isterseniz lütfen1 gün önce yada4-5 saat önce haber verin 🙂
    tel(05434517820)yaşar hanım

  6. evde çalışana öğrenciye günlere istek üzerine yemek ve ikram yapılır

  7. Merhaba ben ankara´da oturuyorum zeytinyaglı yaprak sarma,kayseri mantısı,pogaça,kurabiye,köstebek pasta,haşhaşlı çörek vb ve tatlı çeşitleri

    titizlikle hazırlanır tl:05059570277

  8. Merhaba Izmitte evimde çalışanlara,öğrencilere,günlere hamur işleri,sulu yemekler,salatalar ve tatlılar titizlikle yapilir.sipariş vermek isteyenler 05348679312 nolu telefondan ulasabilirler.

  9. Merhaba,
    Mersin’de oturuyorum.Tavuk dolması,tarator siparişi alıyorum.
    TEL : 0507 447 47 86

  10. sakaryalıyım evde bende yemek yada hamur işleri yapmak istiyorumyaprak sarmasıda olur acil işe ihtiyacım varilgilenenler için telefonum05317737577

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu