Yaratıcı e-ticaret fikri aranıyor
Yaratıcı e-ticaret fikri aranıyor
E-Ticaret Konferansı ve Fuarı kapsaınnıda düzenlenen yarışmada “E-ticaret girişiminizi çağrı merkezinizi kullanarak nasıl kâra geçirebilirsiniz?” sorusuna en yaratıcı cevap aranıyor.

Kazanan fikrin sahibi ise MacBook Pro kazanacak. Yarışmaya e-ticaret hizmeti veren kurumların ve girişimcilerin yanı sıra farklı meslek gruplarından üniversite öğrencilerine kadar geniş kapsamlı bir katılım bekleniyor.
SON TARİH 30 NİSAN
Yarışmaya katılmak isteyen adayların www.callcenterlife.com.tr adresindeki katılım formunu 30 Nisan’a kadar doldurmaları gerekiyor. Katılımcılar hazırladıklan projenin sektörünü, iletişim kanallarını, pazarlama yöntemi, hedef kitle, siparişlerin alınış biçimini ve lojistik yöntemini istedikleri gibi belirleyebiliyorlar.
Bu unsurların dışında projeyi kâra geçirme aşamasında yararlanılacak olan çağrı merkezinden dış kaynak hizmeti şeklinde yararlanıp yararlanılmayacağı, çalışan sayısı, çalışma zamanı ve projenin içeriğini etkileyecek diğer değişkenlerin de açıklanması tekleniyor. Özellikle maliyetler ve bütçelendirme unsurları değerlendirme aşamasında önem taşıyor. Kazanan kişi veya takım Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan E-Ticaret Konferansı ve Fuarı’nda ödüllendirilecek.







