Kahve Kafe Bayilikleri

1453 Osmanlı Bayilik Fırsatını Kaçırmayın

1453 Osmanlı ‘’Şehzadeler Kenti’nden Dünya’ya’’ sloganı ile dünyaya adını duyuruyor. İş kurmak için iş fikirleri düşünen girişimciler 1453 Osmanlı bayiliği alarak çok kazançlı bir sektörde yerini alabilir.

TOWERLIFE 1453 OSMANLI’YI YURTDIŞINDA ZİRVEYE TAŞIYOR!

Faaliyetlerine 2011 yılında başlayan ve kısa bir sürede yükseliş gösteren Towerlife Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı, uluslararası ve yerel kurumsal perakende şirketlerine, yeni oluşmakta olan markalara ihtiyaçları doğrultusunda en etkin hizmeti vermeye devam ediyor! Türkiye’ye ışık saçan ve kısa zamanda markaların yurtdışı operasyonları için ilk adres olma yolundaemin adımlarla ilerleyen Towerlife Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı, lokasyon değerlendirme ve franchise sektöründeki deneyimlerini harmanlayarakmarka danışmanlığını yapmakta olduğu 1453 Osmanlı’nın gücüne güç katıyor ve rekabetçi yönünü daha da güçlendiriyor. Böylece,1453 Osmanlı markasının başarısı ardındaki gizli kahramanın da kim olduğu anlaşıyor.

‘’Şehzadeler Kenti’nden Dünya’ya’’ sloganı ile yola çıkan 1453 Osmanlı Türkiye’de başarısına başarı katarken, büyülü atmosferi, kalite ve lezzeti aynı çatı altında buluşturan özelliği ile de yurt dışında sınırları aşmaya devam ediyor.Bu yolda markanın danışmanlığını başarılı bir şekilde sürdürmekte olan Towerlife Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı, 1453 Osmanlı’nın Kuveyt, Nijerya, Dubai, Bahreyn, Brüksel, Paris, Londra, Cenevre, Berlin, Marakeş ve Katar şehirlerinde açacağı yeni şubeleriyle markayı yurtdışındaki franchise sektöründe de zirveye ulaştırmayı hedefliyor.

Parekende ve Lokasyon danışmanlığı konusunda Türkiye’nin en bilinen firmalarından biri olan Towerlife Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı’nın başarı öyküsünü Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selen DENİZ şöyle özetlemektedir: ‘’Towerlife’ın kuruluşundan bu yana 9 yıl geçti ve Türkiye genelinde şirketimiz adına belirli doyumlara ulaştığımızı söyleyebilirim. Son yıllarda yurtdışı projelerimize daha fazla ağırlık vererek ilerlemeyi seçtik. Towerlife’ın yurtdışı operasyonları ile ilgili Dubai’de bir temsilcilik anlaşması gerçekleştirdik ve kendimize bir yıl gibi bir süre koyduk. 1453 Osmanlı markamızı yurtdışına taşıyarak doğru bir yolda olduğumuzu anlamış olduk. 1453 Osmanlı markamızın öncelikle Kuveyt’e verdiği master franchise ardından Nijerya ve Suudi Arabistan ile yapılan anlaşmalar bizlere bu anlamda tecrübe ve emeğimizin karşılığı olan başarıyı getirdi.’’

Uluslararası ve yerel arenada başarıyla ilerleyen Towerlife Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı’nınlokasyon değerlendirme ve franchise deneyimi ile 1453 Osmanlı’nın kalite ve lezzet anlayışı birleştiğinde franchise sektörünün gözdesinin hangi marka olacağını tahmin etmek hiç de zor olmayacak!

1453 Osmanlı Bayilik İletişim Bilgileri

Adres: Manas Bulvarı Adalet Mahallesi No: 47 Folkart Towers A Kule Kat: 28 D: 2807/2808 BAYRAKLI İZMİR 35530
Telefon: 0554 586 90 91
e-Posta: info@1453osmanli.com

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu