Şirket Haberleri

Kendi işinin patronu olmak isteyenler, ERA Türkiye standında buluştu

Kendi işinin patronu olmak isteyenler, ERA Türkiye standında buluştu.

Kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin buluştuğu Bayim Olur musun Franchising Fuarı ile ilgili olarak ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, “Bu fuar, kendi işini kurmak isteyenler için kritik öneme sahip, çok önemli bir mecra. ERA Türkiye, girişimcilere verdiği desteği bu fuarda da ispatladı” dedi.

era turkiye

Sürekli destek sürekli eğitim…

Franchise sisteminde’destek’unsurunun ERA Türkiye için vazgeçilmez olduğunu vurgulayan Mustafa Baygan konuyla ilgili şunları söyledi: “Önümüzdeki süreçte en iyi yatırım aracı olan gayrimenkul sektöründe pazarlama ve eğitim departmanları başta olmak üzere 5 ana departman üzerinden ofislerini yöneten güçlü bir merkez ofis teşkilatına sahibiz.

Türkiye’nin ilk gayrimenkul akademisi ERA Akademi’de, sektörde bir ilk olan “ERA Clinic” ve “ERA Coaching” hizmetlerinin de dâhil olduğu güçlü eğitim modeli ile ofislerinin karşılaşabileceği sorunlar ile ilgili çözüm üretiyor. Her ay düzenlenen’Kariyer Günleri’ile franchise ofislerine gayrimenkul danışmanı temini konusunda destek veren ERATürkiye, kullandığı ‘ERA CRM ve Intranet’teknolojisi sayesinde ofis sahiplerine ekip yönetimi ve denetimi konusunda tam destek sağlıyor.”

Başarıya giden bir iş kurma sürecinin güçlü bir franchise sisteminden geçtiğini ifade eden Mustafa Baygan, “Fuarda bizleri ziyaret eden girişimcilere hep şunu vurguladık; Franchise sisteminin bir parçası olmak yetmez. Eğitim ve sürekli destek unsurları girişimcileri bir adım ileriye taşıyor. ERATürkiye olarak bu iki unsur bizler için vazgeçilmez. Franchise ağımızı günden güne büyütmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu