İş Fikirleri ve İş Kurmak

Dikkat Çeken İş Fikirleri 5 Adet

Dikkat Çeken İş Fikirleri

Yenilikçi ürünler ile hayatı kolaylaştıran girişimler dünyanın her tarafında iş fikirlerine dönüşüyor. Dikkat çeken ürünler ile para kazanmanın yollarını bulan girişimciler teknolojik trendleri harmanlayıp tüketicinin gereksinimlerine yönelik ürünler geliştiriyor.

Para kazanmak için hayal gücünü iyi kullanmak ve insanlara faydalı ürünler geliştirmek sizlere bu yolda hızlı ilerleme sağlayacaktır. İnsanların hayatını kolaylaştıran ürünler her zaman tercih sebebi olacaktır. Pazarlama ve satışta daha çabuk yol almak için insanların ihtiyaçlarına yönelik iyi analizde bulunmak ve ona göre iş planı yapmak para kazanmanın ilk aşamasıdır.

Girişimcilerin değerlendirebileceği yenilikçi ve yaratıcı fikirleri 5 adet örnek.

DuoSkin İle Akıllı Telefon Kontrolü

Teknolojinin resmen çağ atladığı yıllardayız ve akıllı telefonlar gerçekten çok akıllılar. Giyilebilir teknolojiler alanında çalışmaların tam gaz devam ettiği bu zamanda MIT Media Lab ve Microsoft Research akıllı telefon kontrolü için DuoSkin isimli geçici dövme geliştirdi. Alttaki videodan ürünü inceleyebilirsiniz.

Akıllı Kolye Bisou

Girişimcilikte büyük bir ivmeleme yapan Türkiye, bunun dönüşümlerinide almaya hızla devam ediyor. Girişimcilikte dünyada çok geride olmamıza rağmen son 10 yılda çok yol kateden Türkiye hakettiği yeride kazanacaktır. Adını Bisou Wear koyan Türk girişimci üzerinde GIF oynatabilen dijital akıllı kolye geliştirdi.

Çok Amaçlı Tek Kişilik Çadır: Crua Hybrid

Yaz aylarında kamp yapmayı sevenler için çok amaçlı ve çok kullanışlı tek kişilik çadır. Uyku tulumu vazifesi ile rahat bir uyku çekebilirsiniz. Hamak vazifesi ile tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Çadır vazifesi ilede içinde geceyi geçirebilirsiniz. Taşıması ve katlanması ile fazla yer kaplamayan bu çadır çok amaçlı ve çok kullanışlı. Girişimciler para kazanmak için bu çadır fikri değerlendirebilir.

Su gücüyle çalışan taşınabilir jeneratör: Estream

Bu jeneratör çok kullanışlı hayal gücü kullanılarak bunun daha işlevsel ve daha çok ortamlarda kullanılabileni geliştirilebilir.

Estream; kano, balık tutma, akarsu kenarında kamp yapma gibi aktiviteler sırasında mobil cihazları suyun devinimiyle şarj edebilen taşınabilir bir jeneratör.

Tekstilde deri yerine kullanılabilecek ekolojik ürün: Piñatex

Piñatex, deriden yapılan ürünlerin aynısını ananas yapraklarından elde etmek için geliştirildi. Hayvan sömürüsünüde son vermek ve deri endüstrisine alternatif olması için geliştirildi. Ananas yapraklarından moda ürünleri daha az maliyetle ve aynı kalitede üretilebiliyor.Girişimciler bu ürünler ile ilgili mutlaka bir çalışma yapmalı ürümlerin pazarlanması ve satışı bitkisel olmasından dolayı çok daha avantajlı olacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=U4lA7k3g8qU

Hızlı Para Kazanma Yolları ve İş Fikirleri

Para Kazandıracak İş Fikirleri

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu