Ek İş Yapmak Ek Gelir Sağlamak

Ek İş ve Ek Gelir Fikirleri 2023

2023 Ek İş ve Ek Gelir Fikirleri

Şartlar ve koşullar insanların ihtiyaçlarına engel olmakla beraber yaşam standartlarınıda iyice yetersiz kılmıştır. Aile bireyleri çocuklarının ihtiyaçları başta olmak üzere fedakarlık konusunda inanılmaz derecede azimliler diyebiliriz. Ek gelir getirecek işler yapan aile bireyleri evin bütçesine bir nevi katkı sağlamak için çırpınmaktadırlar.En fazla ev hanımlarını evde ek iş yapmak için istekli ve azimli görüyoruz.Yapılan ek işler ile azda olsa çocuklarının ihtiyaçlarına cevap veren hanımların mutlulukları tarif edilemez.

1- Katalogtan ürün satışı yapmak

Avon, Oriflame, Faberlic, Huncalife, Piaff gibi daha birçok firma network sistemiyle katalogtan ürün satışı yaptırmaktadır bu firmalara ücretsiz kayıt olup işe başlayabilirsiniz.

2- Blog açmak

Blog kurup yazarlık yapıp sitenizin trafiğini artırdıktan sonra reklam alabilir yada ürün satışı yapabilirsiniz.

3- Hafta sonları garsonluk yapabilirsiniz

Bulunduğunuz bölgelerde düğün salonlarını ve restoranları dolaşın çekinmeden sorun hafta sonları garsona ihtiyacınız varmı diye, mutlaka arayan çıkar. Bizzat test edildi.

4- Evde diktiğiniz ürünleri internet satışa koyabilirsiniz

Gittigidiyor, n11, hepsiburada gibi sitelerde üye olduktan sonra ürünlerinizi satabiliyorsunuz sattığınız üründen belli bir komisyon alınır.

5- Makale yazarlığı yapabilirsiniz

Bu işi öğretmenler ve öğrenciler çok rahat yapabilir. Bu iş için bilgi ve birikim gerekli yada çok kitap okuyan birisi iseniz çok rahatlıkla yapabilirsiniz. Nerde kime yazacağım derseniz imdadınıza google yetişiyor makale alım satım diye aratsanız istediğinizi bulursunuz.

Ek İş ve Ek Gelir Fikirleri
Ek İş ve Ek Gelir Fikirleri

El becerisi iyi olan ev hanımları yapılacak işler ile aile bütçesine kazanç sağlamaktadırlar.Evde yapılan işlerin avantajlarıda saymakla bitmez. Ev işlerini bitiren hanımlar boşta kalan vakitlerini hem zevkli ek gelir işleri geçiriyor hemde bu işlerden para kazanabiliyorlar, kimi ev hanımı artık işi daha da ileri seviyelere götürmüş bu işleri eğlenceli hale getirmiş, üstüne birde ekip kurmuş para kazanmanın mutluluğu bir yana evdeki ekip ile geçirilen zaman ve dedikodu işi dahada zevkli bir hala sokmaktadır.

Ev hanımlarının yanı sıra evde ek iş yapan öğrenciler, emekliler ve boş zamanı fazla olan memurlarda vardır. Bu işleri küçük görenler olabilir ama iyi bir organizasyon ile çok iyi paralar kazanlar mevcuttur. Akrabasını, arkadaşını, eşini dostunu eve toplayıp gır gır şamata ile hem iş hem eğlence ile iş fırsatını değerlendiren kişilere rastlamak hiç de zor değil.

Evlere ek gelir işlerinden veren firmalar, yapılacak ek işleri evlere dağıtarak hem zamandan hemde maliyetten kazanmış olurlar. Takı tasarım, boncuk işleme, paketleme, mandal montaj, kalem montaj, davetiye katlama, dikiş nakış, örgü, gelinlik işleme gibi bir çok alanda evlere ek iş imkanı sunmaktadırlar. Bu ek iş fırsatlarından faydalanmak ve para kazanmak sizlerin el becerilerinize ve el çabukluğunuza bağladır.

Aşağıdaki yorum kısmında evlere ek iş veren şirketler ve evde ek iş yapmak isteyenler iletişim bilgilerini yazabilirler.

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

9 Yorum

  1. merhaba ankara da yaşıyorum..

    evde ek iş yapmak istiyorum. nikah şekeri,mandal süsleme, sabun yapımı.saç tokası yapımı,vs…

    3kişiyiz gerekirse ekip kurabilirim yardımlarınızı rica ediyorum…

  2. cevrenizi kazanca cevirin..indirimli elektrik abonesi yaparak hem cevrenize tasarruf ettirin hem kendiniz prim kazandırın 2015 in gözde sektörü olmaya aday elektrik piyasasında şimdiden yerinizi alın..sıfır sermaye bol kazanc.iletişim 0 531 775 91 58 arayın ayrıntılı bilgi alın bay bayan calışma arkadaşları arıyoruz

  3. EVDE MANDAL İŞİ YAPMAK İSTİYORUM .İSTANBUL ESENYURTTA OTURUYORUM.

  4. Slm ben devlet memuruyum eşim çalışmıyor bu nedenle ben ve eşime part time iş bakıyorum teklifleriniz ve iş konusundaki bilgiler için lütfen er_ersen@hotmail.com‘ a bilgilerinizi bırakın

  5. Meltem merhaba ben kayıt oldum fakat verilen linkleri mi sosyal ağda yayıp para kazanılıyor? ilkers16@gmail.com mail adresim. konudan biraz ayrıntılı bahsedersen sevinirim.

  6. Herkese selam bende daha önce ek iş arıyordum şimdi kendime uygun ev ama internetten yapılacak iş buldum çok basit bir web site sunucu firması sağlam firma ödemelerim düzenli zaten kayıt olunca 15$ heman veriyor daha sonra size verilen kodla sosyal ağlardan kazanıyorsunuz 2$ kişi başı 10 kişi tanıtsanız 20$ günde iyi para tafyimdir. adrese şurdan ulaşın:http://MegaStoon.Com/?share=280466

  7. Evde ek iş yapmak istiyorum. İstanbul Maltepe’ de oturuyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu