Giyim Sektörü ve Moda Haberleri

2011 Avon Haziran Kataloğu

Avon haziran kataloğu

Avon her ay hazırladığı kataloglarında yeni indirimler vermeye devam ediyor. Avon Haziran 2011 kataloğunda Kapak resminde Azra Akın’ın güzelliğinin sırrından bahsedilmekte.

Avon haziran kataloğu 2-3-16-17 inci sayfaları arasında ise Azra’nın güzelliğinin sırrı Solutions complete Balance serisinde deniyor ve ürünlerin tanıtımına geniş yer veriliyor.

Avon haziran kataloğu 18 ve 19 uncu sayfada ise Avon haziran kataloğundan 25 Tl’lik alıveriş yapana Ellie Güneş gözlüğünün 25 Tl yerine 12.90 tl ye verileceğinden bahsediyor.

Avon haziran kataloğu 20 ve 33 inci sayfalar arasında ise Babalar gününe özel ürünler dikkat çekiyor.Avon kataloğundan %35 ile başlayan indirim fırsatları Haziran ayında çok satacağınız ürünler arasına girebilir.

Avon haziran kataloğu 2011’de katalogdaki Roll on deodarantı ise 1 alana 2 bedava ile katalodaki en çok satılacak ürünler arasında olacak gibi gözüküyor.

Avon haziran kataloğunun diğer sayfaları parfüm, kozmetik ve çanta gibi ürünlerden oluşuyor. Dikkat çeken bir diğer kısım ise Avon haziran kataloğunun arka sayfasındaki şampuan indirimleri %50 indirimli olarak satışa çıkıyor.

Avon haziran kataloğunda bulunan ürünleri yakından incelemek isterseniz
Avon kataloğu haziran linkine tıklamanız yeterlidir.

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu