Giyim Sektörü ve Moda Haberleri

Ermenegildo Zegna Erkek Giyim Modası 2013

Ermenegildo Zegna, dağ havasını, dokusunu, renklerini şehire taşıyor. Zegna erkeğinin gardırobu bu yıl da resmi kıyafetlerle sportif olanların muhteşem kombinasyonlarına sahne oluyor.

Biki kaynaklı deriler ve ekoseli kumaşlar, çantaları, İPad kılıflarını ve çeşitli çok amaçlı ayakkabıları canlandırarak kişiye özel hale getiriyor.

Ermenegildo Zegna erkeği, bu yıl aileye ait doğal cennet Oasi Zegna’dan ilham alıyor. Dağ hayatının ihtiyaçlarım karşılayan kumaşlar Ermenegildo Zegna erkeğinin rafine zevklerini tatmin edecek şekilde şehir hayatına adapte ediliyor.

Ağaçların kahverengisi, fındık rengi, kar beyazı, kuru yaprakların yeşilimsi rengi ve gece yarısı mavisinden ilham alan marka, bu renkleri ekoseler, çekler ve zikzak desenlerle harmanlıyor, özgün bir hava oluşturuyor.

Takım elbiselerin uzun kesim siluetleri, iki düğmeli, doğal omuzlu ceketleriyle dış giyimde mont ve reglan kollu paltolarla birlikte sunularak hacim elde ediliyor.

Koleksiyona trençkotları ön plana çıkaran bir hava hâkim olurken, paltolara, pelerinlere ve içi koyun yününden montlara sportif bir ruh katıyor.

Agnona’nm 70’lerde sunduğu ultra-lüks fırçalanmış alpaka kumaş, yeni son işlemlerle zenginleştirilerek dönüş yapıyor ve saf ya da karışık, yumuşak ya da Shetland hissi veren kaşmir de en iyi seçim olarak yerini koruyor.

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu