Bayilik ve Franchise

13-16 Eylül Bayim Olurmusun Fuarı 2012

Bayim Olurmusun Fuarı 2012, Bayim Olurmusun Fuar Davetiyesi

Medyafors Fuarcılık organizasyonu ve UFRAD Türkiye Franchise Derneği desteği ile her yıl girişimciler ile markaları bir araya getiren Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl da Türkiye’nin dört bir yanından bayilik ve franchise almak isteyen girişimcilerin ziyaretine açıldı. 4 gün süren fuarı 19.453 kişinin ziyaret etti. İşlem hacmi 35 milyar dolara ulaşmış olan zincir markaların cirosunun artmasına önemli katkıda bulunan fuar, bu senede girişmcilere yepyeni yatırım fırsatları sundu.

* 13-16 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 10. Bayim Olur musun Fuarı ile eş zamanlı ve UFRAD işbirliği ile düzenlenecek olan 36. WFC Dünya Franchise Konseyi Toplantısı, 45 ülkenin franchise derneği başkanlarını, dernek üyelerinin markalarını ve yüzlerce uluslararası yatırımcıyı İstanbul’da buluşturacak.

Gıda, emlak, takı-aksesuar, cafe, restoran, kozmetik, kuru temizleme, araç temizlik, teknoloji marketler, bebek ürünleri, hizmet vb. sektörlerden markaların yer alacağı, franchise ve pazarlama şovunun uluslararası bir zirveye dönüşeceği 10. Bayim olur musun fuarı, Türkiye’nin daha fazla tanıtılmasına fayda sağladığı gibi, fuarda yeni marka ve zincirlerin lisans anlaşmalarının yapılmasına, yeni markaların Türkiye pazarına girmelerine ve Türk zincirlerinin yurtdışına açılmalarına önayak olacak.

Toplantılar ve fuar hakkında detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

**World Franchise Council dünyadaki franchising derneklerini tek çatı altında toplayan bir sivil toplum kuruluşudur. WFC’nin amacı, dünya franchising sektöründeki yenilik ve gelişmeleri takip edip üyelerine destek ve danışmanlık sağlamak olup yatırımcılara franchising hakkında bilgi vererek doğru yolda ilerlemelerine yardımcı olmaktır. Yaklaşık 80 ülkede bulunan binlerce franchising fırsatı içinde yatırımcıyı doğru seçimi yapmaya yönlendirmektedir.

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu