Teknoloji ve İnovasyon Haberleri

2015 Paris Otomobil Fuarında Yeni Çıkan Araba Modelleri

BMWX6

BMWX6

X6, altı yılın ardından ikinci nesline kavuştu. tik neslinde beklenmedik derecede başarılı olan oto-î mobildeki değişimi | anlayabilmek için uz-*” man gözlere ihtiyaç var. Selefinden 32 mm uzun, 6 mm geniş ve 33 mm daha yüksek olan SUV’un 2933 mm’lik dingil mesafesi aynı kalmış.

BMWX6 ici

Yaklaşık 10 kg daha hafif olan otomobilin kokpiti güncel X5’e oldukça benziyor. 50:50 ağırlık dağılımına sahip olan otomobilin 3.0 litrelik üç turbolu 381 HP güç üreten M50d versiyonu da bulunacak.

FIAT 500X

FIAT 500X

Fiat 500 ailesinin bu kadar genişleyeceğini kimse tahmin edemezdi. Ufak şehir otomobilinin artık bir crossover üyesi de olacak.

FIAT 500X ici

500L Rockstar ile yetinemeyenler için üretilecek olan otomobil, Jeep Renegade ile aynı platformu paylaşıyor. Sedici’nin yerini alan 500X’te önden ve dört tekerlekten çekiş seçenekleri olacak.

FORD S-MAX

FORD S-MAX

Yedi kişilik otomobilin sürüş keyfinin Focus ile yarışabileceği söyleniyor. Akıllı LED far sistemi, Pre Collision Assist kaza hafifletici sistem ve akıllı dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılabilecek otomobilin iç mekanı artık daha seçkin görünüyor.

FORD S-MAX ici

32 farklı oturma-yükleme kombinasyonuna sahip olan otomobilde 1.6 ve 2.0 İt dizel ile 1.5 ve 2.0 İt benzinli motorlar bulunacak.

RENAULT ESPACE

RENAULT ESPACE disi

Geçtiğimiz sene Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Initia-le, Paris konsepti seri üretim versiyonunda yeni Espace oldu.

RENAULT ESPACE

Önceki dört neslinde crossover tarzını benimsemiş. Yeni CFM1 platformunu kullanan otomobilde, 4 silindirli türbo beslemeli motorlar görev alacak.

RENAULT ESPACE ici

Otomobilin beş ve yedi kişilik oturma düzeni seçenekleri de olacak.

AUDITT ROADSTER

AUDITT ROADSTER

Üçüncü neslin üstü açılabilen versiyonu da Paris’te gün ışığına çıktı. 2015 yılı için hazır olan otomobilde kumaş tente tavan olacak. Kokpit tasarımı coupe kardeşiyle aynı olan otomobilin burulma direnci artırılmış.

AUDITT ROADSTER ici

TT Roadster, ilk etapta 2.0 litrelik türbo beslemeli benzinli motorda 230 HP ve 306 HP güç seçeneklerine sahip.

BMW 2 SERİSİ CABRIOLET

BMW 4 Serisi Cabriolet’ye kardeş geldi. Direkt olarak Audi A3 Cabrio’yu hedef alan otomobil, ağabeyinin aksine kumaş tavanla geliyor.

Tavanı 20 saniyede açılıp kapanan otomobilin kabin içi gürültüsü, selefi 1 Serisi Cabrio’ya göre 7 dB’e varan miktarda azaltılmış. M 235i versiyonu 326 HP ile E36 M3 un seviyesini görüyor.

MERCEDES AMG GT

MERCEDES AMG GT dis

Stuttgartlı üretici bombayı patlattı. AMG departmanının Porsche 911 avcısı olarak geliştirdiği otomobil, tavan çizgisi sebebiyle rakibini andırsa da, birçok açıdan nevi şahsına münhasır bir otomobil. Sürücüsünü eldiven gibi saran yaşam alanında en dikkat çekici unsur vites konsolundaki 8 silindire atıfta bulunan 8 dairesel kumanda oluyor.

MERCEDES AMG GT

4.0 litrelik türbo beslemeli benzinli motorsa teknolojisiyle tam bir başyapıt. Kuru karter yağlamalı motor, Fİ teknolojileri kullanılmış. Standart versiyonda bu motor 462 HP güç ve 600 Nm tork üretirken, AMG GT S modelinde değer 510 HP’ye çıkıyor. 47:53 ağırlık dağılımına sahip olan otomobilin 100 km’ye çıkma süreleri sırasıyla 4.0 ve 3.8 saniye.

Önceki sayfa 1 2 3 4Sonraki sayfa

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu