Bayilik ve Franchise

Mantı Keyfi Bayilik 2013

Mantı Keyfi:  “Amacımız para kazanmak, kazandırmak ve dünya markası olmak”
Konusunda en iyi olmayı hedefleyen Mantı Keyfi en iyiler ile çalışarak birlikte yükseliyor. Mantı Keyfi daha önce denenmemiş her yönüyle yeni ve farklı olan; Türkiye ve Dünyada trend olabilecek bir konsept çalışmayı geliştiriyor.. Yükselen bu faaliyette üretmek ve paylaşmak karakter ve heyecanına sahip girişimcilerle faaliyetini sürdürmek istiyor.

MANTI KEYFİ 13-16 EYLÜL 2012’DE  “BAYİM OLUR MUSUN? 10.FRANCHISING VE MARKALI BAYİLİK FUARINDA” GİRİŞİMCİLERLE BULUŞUYOR
UFRAD (Ulusal Franchising Derneği)’nin düzenleyip Medya Fors’un desteklediği Bayim Olur musun? 10. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda stand kuracak olan Mantı Keyfi 2013 yılı içinde aşağıda yazılı güncel franchising koşullarını uygulayacak.Mantı Keyfi: bayilik, franchising, iş kurma, girişim, iş fikri, inovasyon, lezzet, kültür v.b. konuları içerir.

MANTI KEYFİ KONSEPT ÇEŞİTLERİ
1/3-Sağlıklı ve Hızlı Mantı Keyfi (Fast Food Tarzı Mantı Keyfi) Konsepti
-AVM, Çarşı ve çok caddelerde kurulur.
-Ön cephe en az 3 metre olmalıdır, 6m2 ile 20 m2 alan için uygulanır.
-Franchising bedeli dahil yatırım bedeli 40 000 Tl ile 70 000 TL arasındadır.
-Karlılık oranı yatırım bedelinin % 10 ile % 15’i kadardır (Örnek 70 000 TL’lik yatırım aylık 7 000 TL ile 10.500 TL arasında Vergi Öncesi Kar Bırakır)
-Mekanda temiz su, kirli su gideri ve mutfak ile ilgili baca havalandırma imkanı olmalıdır.
6 m2’lik Sağlıklı ve Hızlı Mantı keyfi  Konsept Videosu İzleyiniz

2/3-Mantı Keyfi Cafe Restaurant Konsepti
-AVM, Çarşı ve çok hareketli caddelerde kurulur.
-Ön cephe en az 4 metre olmalıdır, 21 m2 ile 70 m2 alan için uygulanır.
-Franchising bedeli dahil yatırım bedeli 41 000 Tl ile 150 000 TL arasındadır.
-Karlılık oranı yatırım bedelinin % 10 ile % 15’i kadardır (Örnek 100 000 TL’lik yatırım aylık 10 000 TL ile  15 000 TL Vergi Öncesi Kar Bırakır)
-Mekanda temiz su, kirli su gideri ve mutfak ile ilgili baca havalandırma imkanı olmalıdır.
60 m2’lik Mantı Keyfi Cafe Restaurant Konsept Videosu İzleyiniz

3/3-Farklı lokasyonlarda o yere uygun büyüklük ve içerikte menü-konsept oluşturabiliyor
Mantı Keyfi tarihi turistik,kırsal alan ve üniversite gibi yerlerde müşterinin öncelikli beklentileri ve menü ihtiyacına göre daha farklı büyüklük ve içerikte de cafe restaurantlar kurabiliyor. Gelen taleplere göre bu tarz uygulamalar değerlendirilip sonuçlandırılıyor. Kurulacak mekan bazan geniş bir bahçede kır evi gibi olabildiği gibi üniversite kantininde bir corner’da olabiliyor. Tarihi turistik bir bölgede o bölgenin dokusuna uygun bir mimari ve ticari oluşum yapılabiliyor.. Bu tarz yerlerde m2 ve büyüklük ihtiyaca göre belirleniyor.

MANTI  KEYFİ’NDEN FRANCHİSE ALMANIN EN ÖZET HALİ
A-Hizmet sektöründe faaliyet gösterebilecek nitelikteyseniz,
B-40 bin TL ile 150 bin TL civarında öz kaynak finansmanınız var ise,
C-Uygun bir yerde Mantı Keyfi kurup çalıştırarak, ayda en az yatırım tutarının
% 10 ve % 15’i kadar kar ederek mutlu olabilecekseniz,
D-Sizi Mantı Keyfi ailesinde görmek istiyoruz.

MANTI KEYFİ FRANCHISING BEDELİ VE DESTEKLERİ
Mantı Keyfi girişimciden 30.000 tl franchising bedeli alır.
Girişimciye ( 400 kg mantı = toplam 18.000 TL’ lık ) perakende satış değeri ürünü franchising desteği olarak verir.

Bununla birlikte Mantı Keyfi kurulum ve işletme ile ilgili her türlü mimari, eğitim ve yönetim “ danışmalık ve uygulama hizmetini ” bir bedel talep etmeden verir. Mekanla ilgili proje, ruhsat, harç ve her türlü yatırım bedelini girişimci karşılar.

Örnek : Girişimci 80.000 TL toplam yatırımla bir mekan açtığında bu rakamın
30.000 TL’ lik kısmı franchising bedelidir. Diğer 50.000 TL’ lik kısmı ise mekanın mutfak, elektrik, tabela, masa sandalye ve benzer dekorasyon bedelidir. Toplam 80.000 TL yatırım yapan girişimci Mantı Keyfi’ nden 18.000 TL perakende satış değerli 400 kg bedelsiz mantı alır. 80.000 TL toplam yatırım bedelinden 18.000 TL’ lik Mantı Keyfi  franchising desteği düşüldüğünde 62.000 TL net yatırım değeri ile mekan kurulmuş olur.

MANTI KEYFİ’NİN EMSAL FİRMALARA GÖRE ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ VE FRANCHISING PRENSİPLERİ
“ Mantı ” ve “ Mantı Keyfi ” niçin tercih edilmeli?.. Yatırım, Satış, Karlılık Rasyoları
1-“ Mantı ” Türk ve dünya mutfağının en zor, en bilinen, en sevilen, en sağlıklı ürünüdür.

2-“ Mantı Keyfi ” bu ürünü geliştirmiş, Türkiye ve Dünyada trend olabilecek; çok farklı lokasyonlarda rekabet edebilecek bir konuma getirmiştir. Mantı Keyfi Eylül 2012 itibari ile 14 adet franchise şube ile Türkiye ve Dünyanın ilk ve tek zincir mantı cafe restaurant konseptidir.

3-Mantı Keyfi 9 çeşit Mantı, 4 çeşit Gözleme, Çiğbörek, Zeytinyağlı, Salata, İrmik Helva, Çikolatalı Mantı Hakiki Kemalpaşa, Sıçak ve Soğuk içecekler, Çorba, Güveç ve Etli Yaprak Sarmayı içeren seçilmiş, sağlıklı ve hızlı bir menüsü vardır.. Menü içeriği, klasik, diyet, diyabetik, vejeteryan, diyet vejeteryandır.

4-Mantı Keyfinin en iddialı olduğu konu ürünün çeşitli ve lezzetidir. Bu konuda en iyi olma ve bunu devam ettirme iddiasındadır.

5-Mantı Keyfi ürünleri emsallerine göre çok daha hızlıdır. Ön pişirme yapılmadan geliştirdiği üretim ve sunum şekliyle 3 fritözle, 5 dakikada 36 porsiyon muhtelif ürünü pişirerek sunabilir.

6-Mantı Keyfi’nin öğünlerde tüketilme esnekliği çok yüksektir. Ürün konsepti 24 saat, her öğün  iştahla yenilebilecek niteliktedir. Bu anlamda emsal işletmelere göre daha çok satış yapma imkanı vardır.

7-Mantı Keyfi çok geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir. Müşteri kitlesinin %80’i hanımlardan oluşmaktadır. Bunun yanında çalışan kesim, çocuklu aile, gurmeler, turistler ve yabancı konuklar, iş adamları, gençler, çocuklar, maaile (bütün aile birlikte)  ürünleri tüketmektedir. Müşteri kitlemizin bir diğer profil açıklaması: B, A, A plus’dır.

8-Mantı Keyfi ürünleri normal vasıflı personel tarafından sunulabilir. Personele bağımlılık yoktur ( Usta, usta yardımcısına ihtiyaç yoktur ) Normal ücret ödeyerek yönetim ve idari anlamda kontrol ve hakimiyet daha kolaydır.

9-Ürünler de fire yoktur. Tüm ürünler -18 derece dondurucu zincir ile Satış noktasına iletilir ve stoklanır. Raf ömrü 6 aydır. Müşteri sipariş verdikten sonra 4 dakikada pişirilir ve 5.dakikada servis edilir.

10-Ürünler A kalite ilk madde ve malzeme kullanılarak hazırlanmıştır. Tamamı Tarım Ve Köy İşleri Bakanlığı izniyle üretilmektedir. Kimyasal katkı maddesi içermez. Midede hazımsızlık yapmaz..
Vücutta ağırlık oluşturmaz.

11-Sektördeki diğer marka olan ürün alternatifi olan bir ürün konseptidir. Rakibi yoktur.
Mantı Keyfi “Küçük, Elit-Sağlıklı ve Hızlı” bir Cafe-Restaurant konseptidir. 6m2 ile 60 m2’lik alanlarda; paket servis, açık alana (fast food tarzı) tepside servis, masaya servis, elde taşınan yiyecek ve içecek taşıma kabı ile servis (bu kap Mantı Keyfi’nin açık alanlardaki etkinlikleri için ihtiyaç üzerine tasarlanmıştır.) seçenekleri vardır. Fonksiyonel nitelikleri üstündür.

12-Toplam satış hasılatının % 40’ını paket servis oluşturmaktadır. Kutu tasarımı ve sunum şekliyle Mantı’yı paketle bu derece başarılı sunabilen başka bir marka yoktur.

13-Yatırım tutarı, yatırım hızı ve karlılık rasyoları emsal işletmelere göre çok avantajlıdır.

14-Mantı Keyfi Ar-Ge sürecinde oluşturduğu niteliklerle her türlü yöresel ve küresel krizlere karşı dayanaklı ve krizler için alternatiftir. kriz yok Mantı Keyfi var!..

15-Mantı Keyfi %100 bir “sosyal sorumluluk” projesidir. Çalışanlarının % 100’ü ev hanımı olup % 60’ı okur-yazar değildir. En iyi mantıyı anneler yapar, sonra biz!..

16-Mantı Keyfi ürün niteliklerini insan kaynakları ve yönetim prensiplerini kendi toplum kültürü ve değerlerinden alır. Bu değerleri sevgi, sabır ve bilgi ile yoğurarak evrensel bir Konsept-Ürün haline getirir. Logomuz, ismimiz, ürünlerimiz, sloganlarımız “% 100 BİZ” olup; Türkiye’nin ve
dünyanın her yerinde aynen değiştirilmeden kullanılabilir. Evrensel ve barışçıl bir bakış acımız vardır. Bir olguya karşı olmanın ve onu eleştirmenin en güzel yolu alternatifler üretmektir. Biz bizimle çalışan herkesin çalıştığı bölge, ülke, yörede işini doğru yaparak değer-istihdam üretmesini gerekli ve anlamlı buluyoruz. “Evimi, işimi, ülkemi seviyorum” Sloganlarımız dünyanın her yerinde söylenip uygulanabilir.

MANTI KEYFİ’NDE FRANCHISE OLMA YOL HARİTASI
1-Mantı Keyfi bayisi olmak isteğindeki aday İstanbul merkez ofis de ve
yeni kurulacak Mantı Keyfi’ne örnek olacak mekanlarında ağırlanır..

2-Bayiinin önerdiği yer veya Mantı Keyfi’nin önereceği yerin fizibilitesi
yapılır.. Eğer bu mekanda iş yapılabilecekse “Proforma Yatırım ve
Karlılık Tablosu” çıkarılır..

3-Yatırımcının hizmet sektöründe faaliyet gösterebileceği ve Mantı Keyfi’ni
finansal ve nitelik açısından gerçekleştirebileceği değerlendirilir.

4-Yer, yatırımcı, yeterli öz kaynak finansman var ise ve işi yapmak konusunda karşılıklı mutabakat sağlanmış ise “Franchising Sözleşmesi” imzalanır..
Aynı anda franchising bedeli tahsil edilir. Yapı ve Mantı Keyfi franchising
destek uygulamaları başlar.

5-Mantı Keyfi Teknik Ekibi Anahtar teslim yapı uygulama işini yapar ve bu
hizmet karşılığında “yapı hizmet bedelini” talep etmez.

6-Mantı Keyfi Cafe Restaurant’ları Türkiye genelinde her nerede kurulursa
kurulsun eğitim ve uygulama desteği aynı mekanda ve Mantı Keyfi merkez
tarafından verilir.

Maya Gıda San. Tic. Ve Paz. Ltd. Şti.

MANTI KEYFİ FABRİKA VE MERKEZ OFİS ADRESİ
Çiğdem Mahallesi Tepeköy Cami Sokak No: 6/1 Paşabahçe – Beykoz / İstanbul
Tel: 0216 425 51 78 Fax: 0216: 425 51 79
www.mantikeyfi.com e-mail: info@mantikeyfi.com

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu