Pide Bayilikleri

Düşük Sermaye İle Açılan Pide Restoranları Kazandırıyor

Geleneksel pideyi fast food sistemine uyarlayan girişimciler, Türkiye genelinde franchising sistemiyle yeni şubeler açıyor. Düşük yatırım sermayesiyle açılabilen pide restoranları yüksek kazanç sağlıyor…

PİDECİLER en parlak dönemini yaşıyor. Samsun’un meşhur pidesiyle müthiş bir büyüme hızı yakalayan Sampi, bu işin öncüsü olmuştu. Zamanla Samsun ve diğer bölgelerin ünlü pidecileri de bu trende uyup Türkiye genelinde şube açma yarışına girdiler. Aralarında ilk kez franchise verenler de var. Öte yandan Samsun, Trabzon, Ankara ve İzmir’de faaliyet gösteren, ünlü ancak şimdiye kadar bulundukları yerlerin dışına çıkmamış yerel markalar da ulusal pazara çıkmaya hazırlanıyorlar…

PİDECİ
Ege usulü pide
Pideci’nin ilk şubesi 1998 yılında Gülben Şinik tarafından İstanbul Zekeriyaköy’de açılmış. Aslen Giritli olan Şinik, Akdeniz mutfağıyla pide konseptini birleştirmiş. Pidelerin hamuru tam buğday unundan yapılıyor. Hayvansal yağ kullanılmıyor. Sebzeler sirkeyle yıkanıyor. Pideci’nin 29 çeşit pidesi günlük olarak her şubenin kendi mutfağında hazırlanıyor.

Gülben Şinik, “Bizden franchise almak isteyenleri sıkı bir elemeden geçiriyoruz. Ürüne bakış açılarına, sosyal ve kültürel statülerine, mesleki geçmişlerine, hijyen ve müşteri memnuniyeti anlayışlarına önem veriyoruz. Şube açmayı düşündükleri yerin genel hedef kitlesine uygun olup olmadığını da inceliyoruz. Genel anlamda konseptimizi her kesimin ağız tadına uygun pide çeşitlerinin sunulması üzerine kurduk. Müşterilerimize klasik pidelerin yanı sıra diyet ve vejetaryen pideler de sunuyoruz” diyor.

Pideci’nin halen Zekeriyaköy, Gayrettepe, Ataşehir, Maslak, Akatlar ve Bayrampaşa’da şubeleri bulunuyor. Bunların 4’ü franchising sistemiyle açılmış. Gülben Şinik, yeni franchise’larla birlikte bu yıl sonuna kadar şube sayısını 15’e çıkarmayı hedefliyor. Pideci AVM (alışveriş merkezi) konsepti ve paket servis ağırlık restoranlar olmak üzere iki farklı şekilde açılıyor. Paket servis ağırlıklı şubeler için 60-70 metrekarelik mekan yeterli. Restoran konseptinin alanı ise 70-80 metrekare arasında değişiyor. Pideci’nin franchise giriş bedeli 15 bin TL. Bir restoranın metrekare başına yatırım tutarı ise bin ile bin 100 dolar arasında değişiyor. Şinik, cadde restoranlarının ayda 40-50 bin, AVM restoranlarının ise en az 50 bin TL ciro yapabildiğini vurguluyor.
Telefon: 0212 202 70 30
E-posta: pideci@pideci.com

SAMPİ

Adını, Samsun’un tüm yurda ve dünyaya nam salmış Samsun pidesinden alan Sampi Pide, 1989 yılında Ankara Mesnevi’de başlattığı lezzet yolculuğuna, 2008 başı itibariyle Metro Holding çatısı altında devam etmektedir. 1995 yılından itibaren franchise sistemiyle tüm yurda yayılmış zincir mağaza konsepti ve kurumsal yapısı ile, sektördeki ilk ve tek zincir pide markası olma özelliğini tam 26 yıldır korumakta olan Sampi’nin en büyük hedefi Avrupa, Orta Doğu ve Arap Ülkelerinde de bayilikler açarak geleneksel Türk lezzeti olan “Samsun Pidesini” tüm dünyaya tanıtmak da yer almaktadır.

“ Damak çatlatan lezzetlerin sırrı, kullanılan malzemelerde saklı! “

Geleneksel Samsun Pidesini günümüzün modern ve hijyenik üretim yöntemleriyle sevenlerine sunan Sampi Pide’ nin benzersiz lezzetinin sırrı, sebzenin en tazesini, etin en kalitelisini kullanmasıdır. Düşük yağ oranına sahip %100 dana eti ve günlük hazırlanan sebzeler ile yapılan pideler “ Sampi Pide “ restoranlarında enfes bir tada bürünmektedir.

Tecrübeli pide ustaları, deneyimli yönetim kadrosu ve ilk günkü heyecanını hiç yitirmeyen girişimcileriyle Sampi Pide, lezzet ve hizmette kalitesini ortaya koymuş franchise şube ağı ve başarılı işletmesiyle, sektörde günümüzün ve geleceğin parlayan yıldızı olmaya devam edecektir.

Neden Franchising & Neden Sampi

Franchising Nedir: Franchising sistemi, bir imtiyaz verme sistemidir. Bir sistem ve markanın imtiyaz hakkı sahibinin ( franchisor ), belirli süre, koşul ve sınırlar içinde, işin yönetim ve organizasyonuna ilişkin sürekli disiplin ve destek sağlayarak, belirli bir bedel karşılığında, bağımsız yatırımcılara sistem ve markasını kullandırmasına dayanan, uzun vadeli ve sürekli bir iş ilişkisidir.

Sampi Pide franchising sistemine dahil olmak, “ adı da tadı da bizden olan kültürel bir lezzet değerimize sahip çıkmak, sadık müşteri kitlesi olan ve pazarlaması kolay bir ürünü sunmakla birlikte kolay işletilen bir işletme ve zevkli, karlı bir iş sahibi olmak “ demektir. Bununla beraber ;

  1. Kendi işinizi kurmanızı ve riskleri en aza indirmenizi sağlar.
  2. Tek başınalıktan kurtulup, bir sistemin halkası olursunuz.
  3. Kendini ispat etme ve tanıtma çabalarından kurtulup, düşük giderler ile etkin reklam olanağı sağlarsınız.
  4. Mal ve hizmet standartlarında sürekliliğe ve yüksek kaliteye ulaşırsınız.
  5. Düşük maliyetle tek tip dizayn ve dekorasyon imkanına sahip olursunuz.
  6. Hızlı ciro ve kar artışı sağlanır.
  7. Tanınmış bir markanın sadık müşteri kitlesi, sayesinde satış artışı ve saygınlık kazanılır.
  8. Toplu satın almanın sağladığı maliyet avantajından faydalanılır.
  9. Bölgeler iyi analiz edilir ve doğru yer seçiminde profesyonel destek alınır.
  10. Benzersiz algılamasıyla rekabetçi fiyatlandırmadan kurtulur ve taklitlerden korunursunuz.
  11. İhtiyacınız olduğunda size her türlü yardımı sağlayacak bir ekip desteği vardır.

Yatırımcıdan ne istiyoruz ?

26 yıllık bu tecrübeyi paylaşmak ve birlikte kazanmak üzerine kurulu bu ortaklıkta değerli iş ortaklarımızdan istek ve beklentilerimiz;

  1. İşinize sahip çıkmanız, işinizin başında durmanız ve gerekli kişisel çabayı ortaya koymanız.
  2. İşinizi, sistemin öngördüğü kurallara uygun olarak yürütmeniz.
  3. Her türlü koşulda kalite, hijyen ve hizmet anlayışımızdan taviz vermemeniz.
  4. Çalışanlarınızın da sizlerin iş ortağınız olduğunu unutmamanız.
  5. Marka ve sistemle rekabet çabasına girmemeniz.

Franchisee Olma Süreci

1. Başvuru: Sitemizde bulunan basvuru formu üzerinden bayi adaylarımızın başvuruları alınır. Marka yetkililerimiz bayi adaylarımızla irtibata geçerek ön görüşmeyi gerçekleştirirler ve franchising sistemimiz konusunda gerekli bilgilendirmelerde bulunurlar. Franchising Başvuru Formu’nu eksiksiz olarak doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

2. Başvurunun Değerlendirilmesi: Web adresimizden başvuru yapan veya telefonla bizlere ulaşan adaylar ile ön görüşmeler yapılır ve olumlu sonuçlanan görüşmeler sonrasında adaylara ayrıntılı bilgi verilir.

3. Lokasyon Seçimi & Bölge Analizi: Ön görüşmeleri olumlu sonuçlanan bayi adaylarımız için, franchising ekibimizle birlikte yer arama çalışmaları başlatılır. Ya da mevcut yere ilişkin lokasyon için kriterlerimize uygun olarak gerekli fizibilite çalışmaları yapılır. En uygun mekâna birlikte karar verilir.

4. Sözleşme: Sözleşmenin imzalanması için gerekli evrak listesi yatırımcı ile paylaşılır ve evrakların tamamlanması istenir. Evrak temini tamamlandıktan sonra franchise katılım bedeli tahsil edilir ve 5 yıllık franchising sözleşmesi imzalanır.

5. Mimari Projenin Başlatılması: Mimari ekip, 5 gün içinde ilgili emlağı ziyaret edip röleveyi alır ve uygulanacak konsept belirlenir. 15 gün içinde mimari proje çizimi tamamlanır. Proje çizimi sadece Sampi Pide mimari ekibi tarafından yapılır. Proje yatırımcı tarafından üstlenilecekse yatırımcıdan proje çizim bedeli alınır.

6. Mimari Projenin Fiyatlandırılması: Anahtar teslim projeler bir hafta içerisinde dekorasyon ve ekipman olarak ayrı ayrı fiyatlandırılır. Bir Sampi Pide restoranı metrekaresine göre 200.000 TL ile 300.000 TL arasında anahtar teslimi hazır olmaktadır.

7. Mimari Uygulamanın Başlatılması: Anahtar teslim fiyatlandırma ve ödeme koşulları girişimci tarafından onaylandıktan 1 hafta içinde siparişler verilip proje uygulaması başlatılır. (Ortalama bir proje uygulaması 40 ile 50 gün içerisinde tamamlanır.)

8. Personel Alımı ve Eğitimi: Açılacak Sampi Pide şubesi için gerekli personel sayısı ve nitelikleri belirlenir. İşletmeci başta olmak üzere tüm ekibin eğitimleri, eğitim için seçilmiş pilot şubemizde, ilgili saha uzmanı ve bölge müdürü gözetiminde ve takibinde verilir. İşletmelerin omurgasını oluşturan yetişmiş usta kadrosu açılışta merkez tarafından temin edilir. Daha sonra usta kadrosunda yapılacak herhangi bir revizyon talebi en az 15 gün önce merkeze bildirilir ve merkez gerekli değişikliği işletme sahibiyle uygulamaya koyar. Diğer personelin temininde sizin tercihiniz önceliklidir. Merkez bu konuda sadece eğitim (yazılım, bilgisayar, kasa, vs..), gazete ilanları ve iş görüşmelerinde danışman görevi yapar.

9. Reklam ve Tanıtım Malzemelerinin Hazırlanması: Sampi Pide operasyon ekibi tarafından belirlenen broşür, magnet, banner, vb. basılı reklam malzemeleri açılıştan 2 gün önce basılı olarak açılacak şubeye teslim edilir.

10. Açılış: Operasyon ekibi tarafından gerekli kontrolleri yapılan ve açılış onayı verilen restorana ürün gönderimi yapılır. Ekipman kalibrasyonları ve ürün denemeleri sonrasında operasyon ekibinin katılımıyla müşteri kabulüne başlanır.

11. Destek: Şube açılışı sonrasında da operasyonel anlamda destek olmak amacı ile ilgili saha uzmanı, usta eğitmeni ve bölge müdürü aracılığıyla destek her zaman devam eder. Gerekli analizler objektif olarak yapalır ve hareket planları oluşturur. Hareket planları analiz sonuçlarına göre; ciroyu arttırma yöntemleri, personel eğitimi, servis kalitesinin yükseltilmesi gibi konuları içerebilir.

12. Hammadde ve Lojistik Desteği: Sampi Pide restoranlarında belirlenen ürünler dışında tüm ürünler merkez depo tarafından gönderilir. Gönderimi yapılan ürünlerin dışarıdan temini ve merkez onayı alınmadan menü dışında ürün hazırlanması ve müşteriye sunumu yapılamaz. Anlaşmalı tedarikçilerden alımı yapılan içecek vb. ürünlerin dışarıdan temini yapılamaz.

Sampi Gıda Üretim Pazarlama Tic.A.Ş.
Adres : Rüzgarlıbahçe Mah.Şehit Er Cengiz Karcıoğlu Sokak No. 6 Kavacık / Beykoz /İstanbul
Tel : 0216 709 18 18
Faks : 0216 693 13 94

PİDEM
AVM’lerde yeni şubeler açıyor
HD İskender’in sahibi HD Grup, 2010’da Pidem markasıyla bu alana adım atmıştı. İlk Pidem restoranı ise Eskişehir Espark AVM’de hizmete girmişti. Şu anda ise Ankara, İstanbul, Kayseri, Çankırı, İzmir ve Eskişehir’de toplam 12 Pidem hizmet veriyor. Bu şubelerin tamamı şirket tarafından açılmış.

Pidem, bu yılın 2012 sonuna kadar 18 şube daha açmayı hedefliyor. Ancak şimdilik franchise verilmesi planlanmıyor. Yeni açılacak şubeler için ziyaretçi sayısı yüksek olan AVM’ler tercih edilecek.

Pidem restoranlarında 6 çeşit pide seçeneğinin yanı sıra içecek, tatlı ve salata seçenekleri sunuluyor. Pidem’in merkezi bir mutfağı yok. Pideler her şubenin kendine ait mutfağında hazırlanıyor.
Telefon: 0312 219 04 44

ÇITIR USTA
50’nci şubesini açacak

Çıtır Usta, 2007 yılından bu yana franchise veriyor. İlk franchise şubesini Zonguldak’ta açan şirketin halen İstanbul, Bursa, Edirne, Zonguldak, Adapazarı, Keşan, Çerkezköy ve İzmir’de 35 şubesi bulunuyor. 18 yeni şubenin de sözleşmeleri imzalanmış durumda. Halen bu şubelerin inşaat ve dekorasyon çalışmaları devam ediyor.

Çıtır Usta, bu yılın sonuna kadar şube sayısını 50’ye yükseltmeyi hedefliyor. Bu şubelerin 45’i franchise şeklinde açılacak. 5’i ise kuruma ait olacak. Yeni açılacak şubeler için İstanbul’un Anadolu yakasına öncelik veriliyor. İstanbul dışında ise İzmir, Bursa, Diyarbakır, Samsun, Denizli, Kütahya ve Mardin’de şubeler açılacak. Çıtır Usta, yatırımcılara 50-60 metrekarelik corner ve 100-150 metrekarelik restoran konseptiyle iki farklı seçenek sunuyor. Franchise giriş bedeli ise 20 bin dolar.

Çıtır Usta’nın İstanbul’da, bin 200 metrekarelik bir üretim tesisi var. Burada el değmeden hazırlanan pideler, soğuk zincir bozulmadan, frigofrik araçlarla şubelere servis ediliyor. Bu tesisin aylık üretim kapasitesi bin ton. Pidelerde kullanılan etler Bandırma ve Edirne’deki çiftliklerden temin ediliyor. Çıtır Usta restoranlarında pidelerin yanı sıra lahmacun, kiremitte kebap, sac tava, döner gibi farklı seçenekler de sunuluyor.

Çıtır Usta’nın büyüme planları da yurtiçiyle sınırlı değil. Şu sıralar dört ülkede danışmanlar aracılığıyla çalışma yürütülüyor. Başta AB bölgesi olmak üzere 59 ülkede markasını tescil ettiren şirket, yıl sonunda birbiri ardına şubeler açmaya başlayacak. Çıtır Usta, önümüzdeki beş yılda 10 ülke de 50 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Çıtır Usta Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Külekçioğlu, yurtdışı şubeleşme çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri veriyor:

“Yeni girdiğimiz ülkelerde öncelikle yerel partnerle birlikte sıkı bir ön hazırlık çalışması yapıyoruz. Şube açılabilecek bütün lokasyonlar hakkında bilgi topluyoruz. Ülkenin hukuki koşullarını da araştırıyoruz. Bulunacağımız yerdeki satın alma gücünü, genç nüfus sayısını, hedef kitleyi, ulusal ya da yerel markaları, rakiplerimizi iyice analiz ediyoruz. Sunacağımız ürünler ve fiyatlandırması, üretim şekli ve sevkiyat durumunu da göz önüne alarak ciddi bir proje hazırlıyoruz. Sonuçta olumlu yanlar ağır bastığı takdirde ikinci aşama olan dükkan seçimine geçiyoruz.”

Çıtır Usta’nın yurtdışı menüsünde de yine Türkiye’dekine benzer ürünler olacak. Ancak ilgili ülkenin damak tadına uygun seçenekler de eklenebilecek. Yatırım şartları ülkeye göre farklılık gösterebileceği için net bir rakam ifade edilmiyor.

Telefon: 0212 494 31 00
E-posta: info@citirusta.com

BAFRA PİDE
Meraklısı çok

Bafra Pide, pide ustası Coşkun Kuru ve kardeşi tarafından 1981’de İstanbul Kızıltoprak’ta kurulmuş. Halen Kızıltoprak’taki merkezin yanı sıra Kozyatağı ve Esentepe’de şubeleri bulunuyor.

Bafra Pide Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Kuru, “Yıllardır bayilik talepleri geliyordu. Şube sayısını bir anda artırıp hızlı büyümeyi tercih etmediğimiz için bu teklifleri değerlendirmemiştik. Ancak son birkaç yıldır pide pazarında ciddi bir büyüme yaşanıyor. Bu durum mevcut şubelerimizin satışlarına da yansıdı. Biz de bunun üzerine artık yeni şubeler açma zamanının geldiğine karar verdik” diyor.

Bafra Pide, AVM’lerde şube açmayacak. Yeni şubeler yine caddelerde ve üç farklı konseptte açılacak. 80-100 metrekarelik şubeler paket ağırlıklı, 120-200 metrekarelikler servis ve paket ağırlıklı, 200-300 metrekareliklerse restoranlar şeklinde yapılandırılıyor. Bafra Pide, bu yılın sonuna kadar en az iki şube açacak. Ardındansa öncelik İstanbul’da olmak üzere 2015’e kadar 15 yeni şube daha açılacak. Şirket, İstanbul’da yeterli şube sayısına ulaştıktan sonra Anadolu’ya yönelecek. Bu doğrultuda Bursa, İzmit, Ankara, Mersin, İzmir, Konya, Kayseri ve Antalya gibi illere öncelik verilecek. Bir Bafra Pide şubesinin toplam yatırım tutarı 200 bin ile 400 bin TL arasında değişiyor.

Bafra Pide, müşterilerine çok çeşitli pide seçenekleri sunuyor. Kıymalı, beyaz peynirli, kaşar peynirli, sucuklu, pastırmalı, ıspanaklı, kavurmalı, kaşarlı-kabaklı ve kaşarlı-patatesli gibi 30 pide çeşidi var. Bafra Pide’nin pide hamuru özel mayalama teknikleriyle hazırlanıyor. Pide yapımında kullanılan peynir, et ve tereyağı gibi ürünler iki günde bir olmak üzere Karadeniz Böl-gesi’nden getiriliyor.

Telefon: 0216 336 97 59 / 464 65 65
E-posta: info@bafrapide.com

PİDE DE SAMSUN
İstanbul’da şubeler açıyor

Şafak Gedikoğlu tarafından 2003 yılında İstanbul Acıbadem’de kurulan Pide De Samsun’un halen biri franchise olmak üzere 3 şubesi var. Bu ay içinde Kocaeli şubesi de açılacak. Pide de Samsun, 2012 sonuna kadar 5 şube daha açmayı planlıyor. Bir Pide de Samsun şubesi için en az 80 metrekarelik dükkana ihtiyaç var. Franchise giriş bedeli 20 bin TL. Reklam katılım payı ise ayda 300 TL olarak belirlenmiş.

Pide de Samsun Koordinatörü Şafak Gedikoğlu, yeni şubeleri franchising sistemiyle açacaklarını söylüyor. Bunun için öncelikle İstanbul’dan gelecek talepler değerlendirilecek. Pide de Samsun’un mönüsünde bazıları şirket tarafından geliştirilen toplam 30 çeşit pide bulunuyor. Bu pidelerin en önemli özelliği taş fırında hazırlanması. Gedikoğlu, ince ve gevrek hamuru ve düşük yağ oranıyla hazmı kolay pideler sunduklarını söylüyor.

Pide de Samsun’un yurtdışında da şube açma planlan var. Bunun için öncelik İngiltere ve Almanya’ya verilmiş. Gedikoğlu, bu ülkelerde fizibilite çalışmalarına başladıklarını söylüyor.
Telefon: 0216 326 51 55
Eposta: info@pidedesamsun.com.tr

ERSAN ÇIPLAK

Hem indirmesi hemde kullanımı tamamen ücretsiz

Bir Yorum

  1. elektral.com.tr
    NEDEN SATIŞ OTOMATLARI
    Sınırlamayın kendinizi her şeyi,istediğiniz markaları koyun 24 saat satın,365 gün satın,durmayın satın,satın!…
    Bilgisayardan kontrol edin,sizden uzaktaki makinanızda hasılat ne olmuş,hangi ürünler satılmış,ayarları yapın!..Güzel değil mi? Siz onu bir kere satın alın,o size ömür boyu çalışsın.
    Maaş zammı istemez,hırsızlık yapmaz,pazarlığa hiç girmez,hata yapmaz,yorulmaz,sahte para kabul etmez,dünya paralarını tanır,İngilizce bilir,bilgisayar gibi zekası vardır,yardımseverdir,geniş ekranıyla rehberlik eder,çift güvenliklidir,özgürdür,korkusuzdur,hijyeniktir,sahibine sadıktır.
    Bir ev almak ~200.000TL
    Aylık kira getirisi ~650TL
    Bir büfe açmak ~50.000TL
    Aylık getirisi ~2.000TL
    Bir otomat filosu 30.000tTL
    Aylık getirisi 6.000TL
    Artık kendi işinizin patronu olabilirsiniz.Siz yatarken arı gibi çalışacak bir filonuz oluyor.Hem de bakım,arıza derdi olmadan,kurumsal % 100 yerli sermayeli milli bir üreticiden ELEKTRAL A.Ş.’den.

    Otomat İşletmeciliği Nedir?
    Otomat işletmeciliği yani Vending son kullanıcıya tüketim ihtiyacının doğduğu anda daha fazla yakın olabilmek ve tüketimi motive edebilmek(tetikleyebilmek)için yaratılmış olan bir parakende dağıtım kanalıdır.
    Sıcak içecek otomatlarıyla beraber paketlenmiş yiyecek (içinde soğuk içecekte bulundurabiliyor)otomatları ülkemizdeki yiyecek-içecek otomat parkının % 80’den fazlasını oluşturmaktadır.Bunların haricinde kalanlar ise ürün tedarikçilerinin direk olarak kendileri tarafından işletilen ve halka açık yerlerde konuşlandırılmış soğuk içecek ve dondurma otomatlarıdır.

    Otomat İle İlgili Sorular
    Önce Amerika’da Otomat işletmeciliği hakkında istatistiklere bir göz atalım;
    Amerika Birleşik Devletlerinde her 15 dakikada bir, 3,5 milyon adet madeni para Satış Otomatlarına atılmaktadır. Bu miktar Saatte ortalama 12,5 Milyon Adet Madeni Para yapar. Çünkü Satış Otomatları izin kullanmaz ve günde 24 saat yılda 365 gün devam eder. Yılda ortalama 5 Milyar Bardağın üzerinde Sıcak İçecek, 8 Milyar adet Şekerleme ve Atıştırmalıklar Satış Otomatları kanalı ile satılmaktadır!..

    Bu yaklaşık veriler Satış Otomatlarının 1980’li yıllarda ortalama 17 Milyar dolar ciro yaptığı dönemlerde elde edilmiştir. Buda kişi başı yılda ortalama 70 Dolar mertebesinde bir harcamaya işaret ediyordu.

    SON YILLARDA SATIS OTOMATLARI KANALI ILE YAPILAN SATISLARIN 29 MILYAR DOLARI GECTIGI HESAPLANMAKTADIR.
    Amerikalılar satış otomatlarını seviyorlar.
    BU ÇARPICI TABLODAN ANLAŞILACAĞI ÜZERE ÜLKEMİZDE YENİ OLUŞUP GELİŞMEKTE OLAN SATIŞ OTOMATI İŞLETMECİLİĞİ KARLI BİR YATIRIM OLANAĞI SUNMAKTADIR VE SÜREKLİ NAKİT GELİR GETİREN CİDDİ BİR YATIRIM ALANI OLUŞTURMAKTADIR.

    Sık Sorulan Sorular
    Satış Otomatı İşletmeciliğini Part Time olarak yapabilir miyim?
    Evet, yapabilirsiniz. Kendinizi 30 dk/Cihaz olmak üzere alan çalışması için programlayabilirsiniz. Bu süre sizin hızınız ve servis noktalarınızın sayısı ve aralarında ki mesafeye bağlı olarak farklı dönemler oluşturabilir.

    Satış Otomatlarını evimden işletebilir miyim?

    Evet, işletebilirsiniz. Başlangıçta pahalı ofis ya da depolar kiralamanıza gerek yoktur. Birçok yeni girişimci evlerinden Satış Otomatı filolarını işletmektedir.

    Vergi avantajları var mıdır?
    Evet, pek çok işe göre avantajları bulunmaktadır. Vergilendirme ile ilgili hususlar için web sitemizde yer alan Mevzuat linkine göz atabilir ve konuya hakim bir Vergi Danışmanına (Serbest Muhasebeci/Mali Müşavir) danışabilirsiniz.

    Nakit Akımı nasıldır?

    Mükemmel. satış otomatı işletmeciliği tamamen nakit çalışan bir sektördür.
    Para Kazanmaya başlamak için ne kadar Zaman Geçmeli?
    Satış otomatı işletmeciliğinin en iyi yönlerinden biride Satış Otomatlarını sahaya yerleştirdikten sonra hemen para kazanmaya başlamanızdır. Nakit satış yapan satıcılarınız yıl boyunca 7 Gün 24 Saat iş başındadır!.

    Reklam yapmam gerekir mi?
    Hayır, sizin satıcınız satış otomatınızdır. Otomatlarınız için en uygun mahallerin tespit edilip bu mahallere yerleştirilmesi konusunda bir profesyonelden yardım alabilirsiniz. Satış otomatlarının ve içlerinde satılan ürünlerin üreticileri ürünlerinin reklamı için zaten büyük bütçeler ayırmaktadır. Bu size büyük avantajlar sunmaktadır.

    Filomu büyütmek için yeterince Çalışma Alanı mevcut mu?
    Satış otomatlarını Yurt Dışında pek çok farklı mahalde ve azımsanmayacak sayılarda görebilirsiniz. Buna rağmen her yıl yüz binlerce yeni girişmci otomat işletmeciliğine başlamaktadır. Ülkemizde ise bu alanda çok büyük potansiyel bulunmaktadır. Kararı siz verin!..

    Satış otomatlarında satacağım ürünleri nereden bulacağım?
    Bu ürünleri yerel üretici ve dağıtıcılardan bulabilirsiniz. Genellikle yiyecek/içecek gıda ürünleri, şekerlemeler bölgesel dağıtıcılar tarafından pazarlanmakta Gıda Toptancılarında ve Spot Piyasa ürünü olarak bulunabilmektedir. Bu konuda fikir edinmek için satış otomatı üreticileri ile fikir alışverişi yapabilirsiniz.

    Ne tür ürünler çok satan ürünlerdir?
    Aperatifler, içecek ürünler, şekerleme vb. paketlenmiş gıda ürünleri ilk akla gelenler arasındadır. Günümüz satış otomatları ile binlerce farklı ürün ve servis sunulabilmektedir. Satış otomatı işletmeciliği sizin yaratıcılığınız ile sınırlıdır!..

    Marka Ürünler mi kullanmalıyım?
    Marka Ürünler ülke genelinde tanınan, ailelerin favorileri olmuş ve her gün milyonlarca tüketilen ürünlerdir. Böyle ürünler kullanmak müşterilerinizin satış otomatlarınızdan düzenli alışveriş yapmalarını kolaylaştıracaktır.

    Aile bireyleri Satış Otomatlarını işletmemde yardımcı olabilir mi?

    Pek çok satış otomatı işletmecisi aile yakınlarının yardım avantajından faydalanmaktadır. Gençler hem becerilerini geliştirip hem sorumluluk ve iş yapma bilinci kazanabilir bir taraftansa cep harçlığı edinebilirler.

    Kaç Satış Otomatı işletebilirim?

    Bu sorunun cevabı ne kadar para kazanmak istediğinizde gizlidir. Aynı zamanda yatırım olanaklarınız, satış otomatı işletmeciliğine gönüllü olarak ayırmak istediğiniz zaman ve büyük satış otomatı filoları için işçi çalıştırmanız gereği düşünülür ise yöneticilik vasıflarınız belirleyici olacaktır.

    Bu işten ne kadar para kazanabilirim?
    Bu satış otomatlarınızın sayısı ve otomatlarınızın çalıştığı mahallerin kalitesi ile ilgilidir. Fazla insan bulunan yoğun sirkülâsyonlu mahaller bu iş için en uygun alanlar arasındadır.

    Eğer yedek parça ve Servise ihtiyacım olur ise ne yapmalıyım?

    Yedek parçalar kolayca edinilebilmektedir. Cihaz üreticileri stoklarında yedek parça bulundurmaktadır. ELEKTRAL A.S. Satış, Teslim ve Garanti Koşullarında üretimlerine İşçilik ve Malzeme Hatalarına karşı 1 Yıl Ücretsiz Garanti ve 10 Yıl Parça Temin & Servis Olanağı Güvencesi sunmaktadır. Firmamızdan alacağınız cihazlar için mümkün olan en iyi satış sonrası hizmetinden faydalanabilirsiniz.

    Bu iş için bir Panelvan almalı mıyım?
    Hayır, böyle bir gereklilik bulunmamaktadır. Birçok yeni girişimci satış otomatlarına mevcut araçları ile servis yapmaktadır. Filolar büyüdükçe iş yapmanın doğal sonucu ve rahatsızlar nedeni ile yeni ve daha büyük servis araçları alınmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu